Márton napi lampionos menet Szombathelyen

Hatalmas tömeg vonult végig lampionokkal Szombathely belvárosán péntek este. A felvonulást idén is a Savaria Legio vezette.

Péntek este a Szent Márton napi lapionos felvonulás alkalmából hatalmas tömeg vonult végig Szombathely belvárosán a Székesegyháztól a Szent Márton templomig, ahol megkoszorúzták Szent Márton szobrát. A menetben minden korosztály képviseltette magát, és egy lampion vagy mécses meggyújtásával tisztelgett városunk híres szülöttje előtt. A felvonulást, ahogy minden évben, most is a Savaria Legio emberei vezették.

Márton napi lampionos felvonulás Szombathelyen
Márton napi lampionos felvonulás Szombathelyen
Horváth Balázs
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Galéria