Így készül a Szabó Győző-féle Liliom

Kedves vagány? Menthetetlen rosszfiú? Egy kor érzékeny áldozata? A hintáslegény Liliom története újra és újra előbukkan a színházakban. Mint most Szombathelyen, Valló Péter rendezésében. Nézze meg, hogy birkózik Szabó Győző Liliom szerepével a próbákon!

A szombathelyi Weöres Sándor Színház új premierre készül. Molnár Ferenc Liliomát adják elő, a pénteki premiernek két érdekessége is van. A címszerepet meghívott vendégként napjaink egyik legismertebb színésze, Szabó Győző játssza. A rendező pedig a szintén meghívott neves művész, Valló Péter.

Képgalériánk a próbákon készült. Az utcai ruhák váltakoztak a jelmezekkel, a fények még nem mindig oda vetültek, ahova majd az előadáson, a színészek pedig több variációt is kipróbáltak egy-egy jelentre a rendezővel. Azért Szabó Győző Liliom pörge kalapja már a helyén volt, s a fotókat nézve már látszik valami abból, milyen lesz ez a Liliom.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Galéria