A legjobb 12-ben végeztek a szombathelyi kosaras serdülő lányok

A 2009/2010-es országos lány serdülő bajnokság véget ért, amit a budapesti Vasas-Csata csapata nyert meg. A szombathelyi Sportiskola a középdöntőbe, majd a legjobb 12-be küzdötte be magát, onnan azonban már nem sikerült a továbbjutás a nyolcas döntőbe.

Miskolci Sportiskola SC/A - Delfin 75 - 47

Delfin SI SE: Tóth 1, BAUER 19/6, Simon L. 2, Hansági Lu. -, Hajdinák -. Csere: SIMON C. 20/3, Perl -, Varga 3, Hansági Li. -, Kovács 2, Bozsó -, Frigy -. Edző: Vadász Gábor.

Delfin SSE - Miskolci Sportiskola SC/A 53 - 61

Delfin SI SE: Tóth 1, Bauer 4, Simon L. 2, Hansági Lu. 2, HAJDINÁK 8. Csere: SIMON C. 32/12, Perl 2, Varga 2, Hansági Li. -, Kovács -, Bozsó -, Frigy -. Edző: Vadász Gábor.

Vadász Gábor, edző: Büszke vagyok a lányokra, mindent megtettek azért, hogy a legjobb formájukat mutassák, de sajnos ez csak ennyire volt elég. Azt gondolom, hogyha továbbra is így dolgoznak, akkor akár a legjobb nyolc közé jutás sem lehetetlen a jövőben.


A 2010/2011-es szezonra készülve, az idei serdülő csapatból csupán öten maradtak, a többiek május elejétől a kadet csapatnál edzenek. Nem sok idő volt újjáépíteni a megritkult serdülő csapatot, hiszen május 7-én egy meghívásos nemzetközi tornára voltak hivatalosak Zalaegerszegen. A nehéz kezdés ellenére sikerült egy csoportmásodik helyet megszerezni, ami jó előjelnek tekinthető a jövőre nézve.
Vadász Gábor edző szerint rengeteg a lányok hiányossága, és a csapat szerkezete sem a legmegfelelőbb, de fogékonyak az új dolgokra, és ez azért biztató.

Sportiskola Szombathely – Kanizsa DKK 34 - 83

Delfin SI SE: Pörösei -, Simon 4, Hansági 7, Baranyai D. -, Blazovits -. Csere: Perl 7, Tóth 2, HAJDINÁK 14, Baranyai V. -, Szuák -, Szele -, Kovács -. Edző: Vadász Gábor

Libertas Trieszt - Sportiskola Szombathely 51 - 55

Delfin SI SE: Pörösei -, SIMON 11, HANSÁGI 13, Baranyai D. 2, Blazovits -. Csere: PERL 8, Tóth -, HAJDINÁK 8, Baranyai V. 6, Szuák 6, Szele -, Kovács 1. Edző: Vadász Gábor.

Sportiskola Szombathely – Zala Volán TE 62 - 45

Delfin SI SE: Pörösei 4, Szuák 6, HANSÁGI 12, Baranyai D. 2, Blazovits 4. Csere: Perl 3, Tóth -, HAJDINÁK 25, Baranyai V. 6, Szele -, Kovács -. Edző: Vadász Gábor.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Szombathelyi kosaras serdülő lányok az országos középdöntőben

A keresztjáték második fordulóját Sopronban rendezték meg, ahol Vadász Gábor együttese mindkét mérkőzését elvesztette, így csoport negyedikként egyenes ágon nem juthatott be a középdöntőbe. A selejtezőben aztán sikerült javítaniuk.

A Győrt és a Fehérvárt is legyőzte a Rajczy Imre Sportiskola kosárcsapata

A női serdülő bajnokság keresztjátékának első fordulóját Székesfehérváron rendezték, ahol a vasi lányok mindkét mérkőzésüket megnyerték. Ezzel ismét közelebb kerültek a középdöntőbe jutáshoz.

Menetel a Rajczy Imre Sportiskola női kosárcsapata

A májusban alakult Delfin SI SE - a Rajczy Imre Sportiskola női kosárlabda szakosztálya - serdülő csapata a hétvégén is magabiztosan hozta az elvárt két győzelmet. A lányok Zalaegerszegen a SMAFC és a Soproni Darazsak ’C ’ csapataival játszottak.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Címlapon