Két arany az utolsó napra

Remekül teljesített a magyar úszóválogatott a budapesti kontinenstornán. Cseh László és Hosszú Katinka tették fel az i-re a pontot mai aranyérmükkel.

Hat arany-, négy ezüst- és három bronzéremmel a válogatott a negyedik helyen zárt az úszóversenyek éremtáblázatán.
Az „állandóságot" Cseh László képviseli a válogatottban, aki 2006-hoz – és a legutóbbi, 2008-as eindhoveni Eb-hez – hasonlóan most is megnyerte a 200 és 400 vegyest.

Úszó EB 2010
Úszó EB 2010
Paksy Patrik

A győzelmeken testvériesen osztoztak meg a férfiak és a nők, mivel Gyurta Dániel 200 mellen szerzett első helye mellett Hosszú Katinka 200 m vegyesen és 200 m pillangón nyert, s elsőként csapott a célba a Mutina Ágnes, Dara Eszter, Hosszú, Verrasztó Evelyn 4x200 méteres gyorsváltó is.

Második lett Hosszú 400 vegyesen, Verrasztó Evelyn 200 vegyesen és testvére, Dávid 400 vegyesen, valamint Jakabos Zsuzsanna 200 pillangón, míg harmadik helyet szerzett Kis Gergő 400 gyorson, Mutina 200 gyorson, Jakabos pedig 400 vegyesen lett harmadik – foglalta össze az Eb történéseit magyar szempontból a Nemzeti Sport Online.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport