800 ezer forintos kezdőfizetéssel keres Szombathely környéki üzletvezetőt a Lidl

Erről beszél a város.

A közelmúltban írtunk Kiderült, hogy melyik a legnépszerűbb diszkontlánc Magyarországon August 26. 07:30 a német diszkontláncok nyomulásáról, és ennek kapcsán megemlítettük azt is, hogy a kezdeti rossz hírnév után újabban a gáláns fizetések miatt kerülnek be ezek a cégek a hírekbe.

Szombathelyen most például sokan a Lidl álláshirdetéséről beszélnek: a német cég most 792 ezer kezdőfizetéssel keres Szombathely környékére üzletvezetőt, és a bér később havi 970 ezer forintra emelkedhet.

Mindezzel persze hétvégi munka is jár, és sejtjük, hogy nem egy láblógatós munka, de az ajánlat még ezzel együtt is figyelemre méltó.

Nyár elején az Aldi is munkatársakat keresett az időközben megnyílt új szombathelyi boltjába. Az eladóknak akkor a 40 órás munkáért 423 ezer 900 forintos kezdő fizetést ajánlott.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság