Indul a báli szezon!

Itt aztán megtalálhatod 2004-től 2008-ig az összes vasi bálról készült képgalériát, tudósítást. Van miből szemezgetni...

2008.

Bálok hastáncosokkal, határőrökkel, mokkásokkal és Jégkarnevállal
Újabb mulatságokat látogattunk meg az elmúlt napokban. Jártunk a Határőr SC bálján, sejkek és háremhölgyek között hastáncoséknál, és izzadtunk a Mokka bálon. A forróság után pedig a Jégkarneválon hűthettük le magunkat, ahol ismét nekivetkőzött, fürdőruhás korisok szántották a jeget. Bőséges képanyag örökíti meg az utókornak a bálozókat. Jó böngészést!
Báldömping Szombathelyen - egyet sem hagytunk ki (Frissítve!)
Gondolta volna, hogy a legmagasabb átlagéletkorú vasutasok úgy diktálják a tempót, hogy azzal letáncolnak mindenki mást? Kíváncsi a kőszegi borbálhoz hasonlatos Lovagi Esték debütálására? Netán azt venné szemügyre, hogyan értek össze a szerelmes szívek a Valentin Bálon? És mindez még csak a jéghegy csúcsa, mert ennél több helyen is megjelentünk a képgeneráló masinával. Jó kukkolást!
Jogász bálon jártunk (képgaléria)
Ha a mostani hétvégén nem lesz valami igazán nagy durranás a bálok között, akkor a látottak alapján az idei bálszezon leghangulatosabb bálját tartották a jogászok a Hotel Claudiusban.
Benéztünk a Dorottya bálra (Képgaléria)
Idén a Dorottya bál új helyszínre költözött, és a diákok a Savaria mozi aulájában illetve nagytermében perdülhettek táncra. Nem maradhatott el a szokásos bálkirály és bálkirálynő választása sem...
Szombat esti báli láz - Gyáriparos-, Horvát-, IPA-,Köztisztviselő és Szegfű bálon jártunk
Öt jó hangulatú bált kerestünk fel egymás után. Az ámokfutást fotóink is bizonyítják. Kíváncsiságból benéztünk két szórakozóhelyre is. (Képgalériák)
Miért menjünk el egy városi bálba?
Természeten kukkolni. Megnézni a város neves embereit, a pasikat, a hozzájuk tartozó nőket, meg azok ruháit. Hogy aztán mit sem törődve táncoljuk Tibi bácsi retró diszkójára.
Még több kép a Rotary bálról...
Elegáns hölgyek és urak hétvégéje - Megye- és Rotary bálon kattogtattunk (képgalériák)
Ismét eljött a bálok ideje, mi pedig hosszú évek hagyományait követve ismét nyakba akasztottuk fényképezőgépünket, hogy azok is betekinthessenek, akik nem voltak jelen a mulatságokon. Mint az a fotóinkon is jól látszik, elegáns hölgyekkel és urakkal találkozhattunk. Egyedül talán a Megyebál egyik sztárvendége, Tóth Vera lógott ki a sorból, akinek a hangja nagyon rendben van, ellenben a ruhaválasztás nem volt túl szerencsés ehhez a rendezvényhez...
Báli menetrend, 2008.
Tóth Vera megyebálozik, Dévényi Tibor a városi bálon lemez-lovagol, de nosztalgiázhatunk akár Szűcs Judithtal is. Eljött a télbúcsúztató vigalmi szezon: hamvazószerdáig Szombathelyen is áll a bál!

Vasi bálok 2007.

Vasi bálok 2006.

Vasi bálok 2005.

Vasi bálok 2004.

Vasi bálok 2003.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Galéria