Március 15. Szombathelyen -1-

Pénteken reggel rögtön egy forradalmi tettel vették kezdetüket az ünnepségek. A Művészeti Gimnázium diákjai "megrohamozták" a Városházát, és petíciót adtak át Ipkovich polgármesternek. Hogy mit kíván benne a "Magyar Nemzet"? Az iskola bővítését és új kollégiumot.

Délután többek között fát ültettek politikusaink és nagyjaink a frissen felavatott Európa parkban, amely a Brenner Tóbiás körúton, a Bagolyvár dombja alatt található.

Szombaton aztán volt lovas huszárok felvonulása, Horváth Boldizsárra emlékezés, zászlófelvonás a Március 15. téren, és ökomenikus zászlóáldás - az Unió zászlóját áldották meg - az MMIK előtti Petőfi szobornál. Ünnepi műsor, ünnepi beszéd, ünnepi koszorúzás, végül a diákpolgármesterek beiktatása.

A többiről beszéljenek a képek.

tovább>>

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Galéria