Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Táncos lányok

Különleges részei ők a női nemnek, férfiak álmodozása - táncos lánnyal járni dicsőség - és saját nemük irigységének tárgyai.

Különleges részei ők a női nemnek, férfiak álmodozása - táncos lánnyal járni dicsőség - és saját nemük irigységének tárgyai. Mi most inkább készülődés közben, semmint a parketten örökítettük meg őket, ám a róluk készült képgaléria így még különlegesebb látványt nyújt!

A helyszín Szombathely, "a tánc városa", az esemény a múlt hétvégi 36. Savaria Nemzetközi Táncverseny Tíztánc Világkupa. A képek tárgyai pedig a táncos lányok, a táncos fiuk, és az apró táncos lányok. Tessék!

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Galéria