Borkainé újra fel tud nézni a férjére, aki egy kiskutyával engesztelte ki a szexbotrány után

Egy percig nem akart elválni, de megalázva érezte magát - erről is beszélt egy exkluzív interjúban.

Az elmúlt héten néhány részlet már napvilágot látott abból az interjúból, amelyben Borkainé Havassy Myrtill, Borkai Zsolt felesége vallott a megcsalásról és házasságuk válságáról az ATV Heti Napló Sváby Andrással című műsorában.

Borkai felesége elmondta, hogy sokkot kapott, nem tudott megszólalni, amikor férje leültette az egész családot, és elmondta, hogy egy szexpartin vett részt, amelyről felvételek is készültek.

Köztudott, Győr egykori polgármesteréről 2019 őszén kerültek nyilvánosságra egy szexpartin készült felvételek. Bár az őszi önkormányzati választást megnyerte Borkai Zsolt, mégis lemondott tisztségéről. 2024-ben viszont újra elindul a polgármesteri székért.

A feleség az interjúban elmondta, egy évvel ezelőtt nem vállalta volna el a beszélgetést, viszont már úgy érzi, túl van ezen és számára is egy megkönnyebbülés lesz, hogy amik az évek alatt felgyülemlettek benne, a lelkét bántották, azt most szavakba foglalhatja és elmondhatja.

Sváby András kérdésére, hogy biztosak lehetünk-e abban, hogy nem a férje kérte, hogy beszéljen a 2019 őszén kirobbanó botrányról, hogy megerősítse a saját politikai karrierjét, azt mondta: ezer százalék, hogy nem a férje kérte meg.

Akkor az expolgármester őszintén elmondta, hogy mik történtek azon a hajón. „A szememet kereste végig, amíg erről mesélt, és láttam a szemében azt, hogy bocsáss meg nekem kérlek, ne hagyj itt” - idézte fel. Úgy fogalmazott, ha a nevét kérdezik meg, azt se tudta volna elmondani, olyan sokkot kapott, mikor végighallgatta férje mondandóját. Azt érezte: „itt van egy test és belül üres, se szív, se lélek, semmi nem volt bennem”.

Azzal kapcsolatban, hogy miért történhetett meg a megcsalás azt mondta, hogy 30 év után a házasságuk elfáradt 2019 őszére, abban az időben nem figyeltek egymásra, egymás mellett voltak, de nem egymásért. „Az, hogy megtörtént, a mai eszemmel azt mondom, hogy köszönöm szépen” – mondta Borkainé, aki szerint, lehet, hogy ha ez nem történik meg velük, már nincsenek együtt. A megcsalás rádöbbentette arra, hogy „bármennyire is gyűlöli, utálja a férjét, valahol mélyén akkor is szereti”. Szerinte nem tudták volna ezeket az éveket egymás nélkül kibírni.

„Nem gondoltam egy pillanatig sem arra, hogy el szeretnék válni, inkább a megoldást kerestem. Egy házasságot megtartani sokkal nehezebb, mint egy dolog után azt mondani, hogy vége és nincs tovább” – fogalmazott, miközben azt is hozzátette, hogy nagyon megalázottnak érezte magát.

„Egy nőt, a nőiességében megalázni, ez a férfiak részéről a legcsúnyább dolog" - jelentette ki.

Borkai felesége a mai napig nem nézte meg a férjéről kiszivárgott videókat.

„Egyszer én sírtam, egyszer ő sírt” – idézte fel Borkainé, aki férje szemében az első pillanattól fogva látta, hogy nagyon megbánta, amit tett. Az első gondolata az volt, hogy elmegy otthonról és ott hagyja a férjét. Hozzátette: soha, egyetlen egyszer sem kiabáltak egymással.

Az az igazság, hogy a férjem egy borzasztóan befolyásolható ember – mondta. Nemmel válaszolt arra a kérdésre, hogy mentegetni próbálja-e a férjét, akit elmondása szerint továbbra is nagyon szeret. Azt is elárulta, hogy az adriai szexpartiról kikerült első fotó után azt az inget, amiben a férje a hajón volt, széttépte és kidobta.

Az interjúban Sváby Andrásnak elmondta: egy kiskutyával engesztelte ki a férje, egészen pontosan egy tacskóval, és a kutya egészségileg, lelkileg átélte a család tragédiáját.

Úgy érzi, férje félrelépését meg tudja, meg tudta bocsátani, bár azt nem állítja, hogy kitörlődik az életéből, de "betette ezt az ügyet abba a fiókba, amit becsukott". Ma már újra fel tud nézni a férjére, de azt is elárulta, hogy a felvételek napvilágra kerülésekor nagyon szégyellte magát az emberek előtt, legszívesebben elbújt volna egy barlangba.

Szerinte a férjének már nincsenek olyan titkai, amik a jövőben kiderülhetnek. Néhány évvel ezelőtt elterjedt a hír, hogy Borkai Zsoltnak van egy házasságon kívüli gyereke. Ezzel kapcsolatban Borkainé azt mondta, hallotta a hírt ő is, de a férjének csak a két közös gyerekük van, ezen kívül biztosan nincs gyermeke.

Azzal kapcsolatban, hogy Borkai Zsolt 2024-ben újraindul a választáson elmondta: az elmúlt 4 évben azt látta a férjén, hogy nincsenek céljai és csak létezik, most viszont örül annak, hogy újra vannak céljai, ismét dolgozhat és azt csinálhatja, amit szeretne.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet