Nézegessen Kapócs Zsókát! No meg Kamarás Ivánt…

Akik nem csak a színpadon, hanem az életben is egy párt alakítanak. Ezúttal Szombathelyen, a Weöres Színház vendégeként játszották Bonnie-t és Clyde-ot. Egy biztos, Zsóka alakját alaposan meg lehetett szemlélni.

Hogy Kamarás Iván jó színész, régóta tudjuk. Ahogy azt is, hogy mennyire hasonlít a nemrég elhunyt Darvas Ivánhoz, időnként bele is borzongunk ebbe az azonosságba.

Kapócs Zsóka ex-szépségkirálynő a modell szakmából érkezett Kamarás Iván mellé, és a világot jelentő deszkákra. Megjelenése ehhez méltó. Aztán lehet erre sok mindent mondani, azt is, amit egy ismerősöm jegyzett meg az előadás után: érdekes volt, most láttam életemben először közelről „tenyésztett nőt”! Kapócs most színésznő szeretne lenni.

Szóval ők ketten játszották a híres gengszter szerelmespárt, Bonnie-t és Clyde-ot, ezúttal zenés betétekkel és táncokkal kiegészítve. Ami feladat nem könnyű olyan elődök után, mint a Warren Beatty és Faye Dunaway, akik a többszörös Oscar-díjas filmben elevenítették meg ezt a gengszterrománcot.
Ne is elemezzük most a szombathelyi, telt házas előadást. Nézzük meg inkább, mit adott nekünk látványban.

A fotókért köszönet a Weöres Sándor Színház honlapjának!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Galéria