Eddig: 352 020 / 3 000 000 Ft, 20 támogató. Még11nap.
Légy része az igazságnak!

Nézegessen Kapócs Zsókát! No meg Kamarás Ivánt…

Akik nem csak a színpadon, hanem az életben is egy párt alakítanak. Ezúttal Szombathelyen, a Weöres Színház vendégeként játszották Bonnie-t és Clyde-ot. Egy biztos, Zsóka alakját alaposan meg lehetett szemlélni.

Hogy Kamarás Iván jó színész, régóta tudjuk. Ahogy azt is, hogy mennyire hasonlít a nemrég elhunyt Darvas Ivánhoz, időnként bele is borzongunk ebbe az azonosságba.

Megmutatjuk, mi van a színfalak mögött!
Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Kapócs Zsóka ex-szépségkirálynő a modell szakmából érkezett Kamarás Iván mellé, és a világot jelentő deszkákra. Megjelenése ehhez méltó. Aztán lehet erre sok mindent mondani, azt is, amit egy ismerősöm jegyzett meg az előadás után: érdekes volt, most láttam életemben először közelről „tenyésztett nőt”! Kapócs most színésznő szeretne lenni.

Szóval ők ketten játszották a híres gengszter szerelmespárt, Bonnie-t és Clyde-ot, ezúttal zenés betétekkel és táncokkal kiegészítve. Ami feladat nem könnyű olyan elődök után, mint a Warren Beatty és Faye Dunaway, akik a többszörös Oscar-díjas filmben elevenítették meg ezt a gengszterrománcot.
Ne is elemezzük most a szombathelyi, telt házas előadást. Nézzük meg inkább, mit adott nekünk látványban.

A fotókért köszönet a Weöres Sándor Színház honlapjának !

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Galéria

Tovább az oldalra