Mindenki morog a Nemesbőd és Vát közötti út miatt

Videóval illusztrált olvasói levél egy autópróbáló útszakaszról.

„Nem tudom járt-e valaki a szerkesztőségből Nemesbőd és Vát közötti szakaszon. Csatolok egy viedót is. De az ismerőseim, munkatársaim és jómagam is arra járok Szombathely fele dolgozni, és mindenki panaszkodik, morog miatta” – így kezdődik egy olvasóinktól kapott levél.

És így folytatódik:

„Nem tudom kinek az okos döntése volt az ilyen fajta aszfaltozás, hogy rászórok a meglévő kopórétegre ilyen kátrányos kavicsot vagy mit, és mindenki, aki arra jár teleszórja az autóját és más autóját is kaviccsal, hiába a 40-es tábla.”

Sőt tegnap visító hang jött ki a fékem felől, így otthon le kellett szednem a kereket, hogy mi az. Majdnem egy maroknyi bitumenes kavicsot szedtem ki a féknyeregből, a féktárcsa és a porvédő lemez közül. Meg a haspáncélomból is öntöttem ki... Tele van a futómű és a kerékjárati ívem apróbb kátrányos pöttyökkel ahogy körbefröcsög a kavics.”

„Több kárt okoz, mint hasznot ez az eljárás. Ráadásul a nyomvonalról már le is kopott ez. Szóval inkább csak pénzszórás az egész. Meg rengeteg kárt okoz az autó tulajoknak.”

Üdvözlettel,
Kulcsár Henrik

Lapunk elküldte az olvasói levélben említettekkel kapcsolatos kérdéseit a Magyar Közút Zrt. Vas megyei igazgatóságának. Mihelyst megkapjuk a választ, frissítjük vele a cikket.

(A címlapkép illusztráció)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem