Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A Bambi üdítőt feltámasztó Dorogi Éva kapta idén a Vas Megye Fiatal Vállalkozója Díjat

Ezek szerint van értelme magyar termékeket fejleszteni.

Tavaly szeptemberben már írtunk A Vas megyei Horvátzsidányban támasztják fel a Bambi üdítőitalt 2020. September 09. 10:33 Dorogi Éváról, a Vas megyei Art Water Kft. vezetőjéről, aki feltámasztotta az 50-es, 60-as évek legendás magyar üdítőitalát, a Bambit.

Most a vasi vállalkozás újabb sikeréről számolunk be, ugyanis a Vas Megyei Közgyűlés ebben az évben Dorogi Évának szavazta meg a Vas Megye Fiatal Vállalkozója Díjat. A járványhelyzet miatt a március 15-ei díjátadó idén sajnos elmarad, de Balázsy Péter Vas megyei főjegyző pénteken személyesen látogatott el az Art Water Kft. műhelyébe és adta át a díjat.

A nyugat-magyarországi származású, ám Budapestről visszaköltözött Dorogi Éva négy éve vezeti a vállalkozást, amely azóta több fejlesztést is végrehajtott: kutatás-fejlesztés, innováció, technológia- és kapacitásbővítés területén.

Balázsy péter átadja a díjat Dorogi Évának.
Art Water Kft.

"A díj fontos mérföldkő a cég számra. Kitartó munka eredménye, ami rávilágít arra, hogy igenis van értelme magyar termékeket fejleszteni. Nemcsak igény van a kiváló minőségű magyar termékekre, hanem tér és akarat is ezek felkutatására és elismerésére" - áll a közleményben.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

A Vas megyei Horvátzsidányban támasztják fel a Bambi üdítőitalt

A nosztalgia marad, viszont egészségesebb lesz, mint Kádár-kori elődje.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság

Tovább az oldalra