Eddig: 1 785 363 / 3 000 000 Ft, 89 támogató. Még5nap.
Légy része az igazságnak!

A Blaguss finomít, a képviselők vallottak, és új oltási akciók jönnek

Ilyen hetünk volt, amikor a kanyarban lassan előbukkan a tavasz.

Hol is kezdjük. Nos,a vasi parlamenti képviselők vagyonnyilatkozatával Másfél-két millió forint havi bevétel mellett sem gazdagodnak az országgyűlési képviselők 2022. February 01. 19:51 , amelyek a héten lettek nyilvánosak. Sokat megtudtunk, vagy épp keveset, mert kiderült, hogy másfél-két millió forint havi bevétel mellett sem gazdagodnak az országgyűlési képviselők, a vagyonnyilatkozatok alig különböznek az előző évitől. Lelkük rajta.

Hende Csaba, Bana Tibor, V. Németh Zsolt, Ágh Péter
Nyugat.hu

De vallottak Tudja, hogy melyik szombathelyi városatya lett egy országgyűlési képviselő személyi titkára? 2022. February 05. 07:45 a szombathelyi városatyák-, anyák is. Volt, aki személyi titkár lett, de itt már találkozhatunk új házakkal, autókkal, bankbetétekkel is. 2019 novemberben adták le az első vagyonnyilatkozatukat az akkor októberben megválasztott szombathelyi képviselők. Mi akkor néztünk bele utoljára a nyilatkozataikba, most megtettük a legfrissebb, 2022. január 31-ig leadott anyagokkal.

Közgyűlés 2021. 12. 16.
Mészáros D. Zsolt

Jó az új busz, szép az új busz, de semmi sem tökéletes. Habár a városi közgyűlés egyhangúlag szavazta meg, hogy a Volánbusz helyett a Blaguss Pro és kontra a szombathelyi helyijáratról, a Blaguss közben finomítja a menetrendet 2022. February 02. 15:58 működtesse január 1-től a helyijáratokat, úgy tűnik, ebben a kérdésben is megjelent a kormánypárt-ellenzék törésvonal. (Hol nem) De azért a dolog nem ilyen egyszerű, az említett törésvonalon kívül is vannak indokolt kritikák és kijavítandó hibák is az új rendszerben.

Megjöttek a Blaguss új helyijáratai
Bonyhádi Zoltán/szombathely.hu

Ami viszont egyértelmű: május elsejéig érvényesek Gulyás Gergely: Május elsejéig érvényesek a védettségi igazolványok két oltással 2022. February 03. 07:51 a védettségi igazolványok két oltással. Ezt Gulyás Gergely jelentette be egy "hajnali" kormányinfón. Hogy mi mondott még, megnézheti, ha kimaradt, nem feltétlenül maradt le.

Kormányinfó - Szentkirályi Alexandra és Gulyás Gergely
koronavirus.gov.hu

Megemelték a szombathelyi intézményvezetők Olvasóink többségének nincs nagy gondja a megemelt intézményvezetői fizetésekkel 2022. February 03. 15:23 fizetését,és ezzel úgy nagy általánosságban önöknek nincsen gondja. De, még mielőtt a helyi politika mocsarába fulladt volna a kérdés, gyorsan hozzá tettük, ez nem helyi döntés eredménye, egy kormányrendelet határozott arról, hogy a kulturális közfeladatot ellátó dolgozók bérét január 1-től 20 százalékkal megemelik, ennek része az intézményvezetői bér is. Az emelést a központi költségvetésből fedezik.

Savaria Szimfonikus Zenekar - Bartók Terem
SSO

Törődjön többet egészségével, ha nem törődik, majd a kormány megteszi ön helyett. Az eddigi oltási akciók Februári oltási akciók Vas megyében 2022. February 03. 12:00 sikerére és az omikron vírusvariáns magyarországi megjelenésére tekintettel februárban is több oltási akció lesz a kórházi oltópontokon és a járási székhelyek szakrendelőiben, amikor ismét előzetes időpontfoglalás nélkül és helyszíni regisztrációval lehet majd kérni az oltást. Rajta.

tömeges Pfizer oltás
Mészáros D. Zsolt

Az élet viszont amúgy sem habostorta. Ismét felbolydultak Ismét felbolydultak a kedélyek a szombathelyi Parkerdő Lakókertben – Most egy küszöbönálló építkezés miatt gyűlnek az aláírások 2022. February 01. 16:04 a kedélyek a szombathelyi Parkerdő Lakókertben – Most egy küszöbönálló építkezés miatt gyűlnek az aláírások. Azt mondják, ha megépülnek az új tömbök, még több bajuk lesz az árammal, vízzel és a közlekedéssel. Kedden koradélutánra sajtótájékoztatóra voltunk hivatalosak a szombathelyi városháza elé. Kivételesen azonban a főszereplők most nem politikusok voltak.

Kremser Csaba sajtótájékoztató
Mészáros D. Zsolt

Mivel is zárjunk? Talán azzal, hogy másoknak mindig jobb, mint nekünk. Mi az igazság az európai minibálbérek Mi az igazság az európai minibálbérek körül? – Kijöttek a 2022-es számok 2022. February 04. 07:38 körül? – Kijöttek a 2022-es számok - már a cím is sokat mond, hát még az írás, ami itt van újra, és megint okulásul.

Krakkó, Lengyelország
Józing Antal

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely