Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A „dánok” meglesték Fazekast

Váratlan vendégek érkeztek a londoni olimpiára készülő diszkoszvető edzésére.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hétfőn kezdte meg a felkészülést a londoni olimpiára Annus Adrián dobócsoportja. Fazekas Róbert, Savanyú Péter, Kürthy Lajos és a csapat egyetlen hölgy tagja, az olasz Tamara Apostolico is edzésbe állt.

Dán vendégek Fazekas Róbertnél
Fazekas kalóznak öltözve tartott bemutatót
Bonyhádi Zoltán
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A tegnapi tréningre azonban váratlan vendégek érkeztek. Egyes sorban, masírozva egy dán fúvószenekar tette tiszteletét a Kondics utcai edzőpályán. Fazekas Róbertre voltak kíváncsiak.

– Egy Roskilde városban működő zenekar kirándul a környéken, volt több fellépésük is – mondta a Nyugat.hu-nak Fazekas. – Vannak köztük atléták is, akik megtudták, hogy itt edzek Szombathelyen. Megkerestek, megkérdezték kijöhetnek-e az egyik edzésre. Nagyon az elején járunk, ilyenkor ez még bőven belefér. Megmutattam nekik, hogy kell diszkoszt dobni…

Fazekas egyébként az olimpián is erre készül, egy nemrégiben tartott sajtótájékoztatón bejelentette, hogy szeretne éremért harcba szállni az ötkarikás játékokon.

– Három napja edzünk, ilyenkor az a legfontosabb, hogy visszarázódjunk a munkába. Több mindenen változtatunk az edzéseken, például akármilyen hideg van, kint fogok dobni és nem teremben. Őszintén mondom, nem jött be ez a hálóba dobálgatás. Nagyon nagyon sok van még az olimpiáig, rengeteg dolog történhet, de kipihentem magam és készen állok arra, hogy elérjem a céljaimat – mondta a diszkoszvető.

Dán vendégek Fazekas Róbertnél
Ohhh! Tetszett, amit Fazekas csinált. Klikk a többi képért!
Bonyhádi Zoltán

Az 1935-ben alakult, jelenleg 55 taggal - 8 és 20 év közöttiek - büszkélkedő Roskilde Garden zenekar holnap 13 óra 30 perckor a Fő téren lép fel.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sport

Hirdetés