A forraltboros ízű az év szaloncukra

Az Év Szaloncukra-versenyre 28 gyártótól érkeztek különleges édességek.

Idén 186 szaloncukorral neveztek az Év Szaloncukra-versenyre, ami rekordnak számít. Sok volt az újragondolt szaloncukor, de az egyszerű ízek már nem működtek – mondta az InfoRádiónak Kovács Ádám, az Év Szaloncukra-verseny szervezője.

A versenyen mindenki megfűszerezte az édességet, vagy hozzáadott valami extrát. A szervező szerint idén egészen különleges a robbanó cukorkás szaloncukor: ezek közül három kategóriában is volt győztes. Az év szaloncukra a forraltboros lett a Gyulai Kézműves Cukrászdából.

A szervező szerint a lakosság most a különleges szaloncukrokat keresi. Népszerűek például azok, amikben ropogós elem, vagy valami extra fűszer van. Persze a szociális helyzettől is erősen függ, mit vásárolnak az emberek. Tapasztalata alapján viszont a karácsony olyan kiemelt időszak, amikor az emberek sokkal többet engednek meg maguknak, még akkor is, ha nem feltétlenül tehetik meg.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság