Őszintén, be kell tiltani a kattintgatást vasárnap!

Azokat a helyeket, ahol az ember élete gyökeresen megváltozik, általában megjegyzi, na hát így vagyok ezzel én is, ha azt a feliratot látom, hogy Tesco. És soha nem hittem volna, hogy most mégis a hét legnagyobb pofátlanságának a velük esett csorbán gondolkodom, és megígérem csúnyákat fogok írni.
No, nem a Tescóról, mert ebben az esetben is Pilátus, vagyis a hatalom esik bele a crédóba, megint született egy olyan jogszabály, amit fazonra szabtak. Az TRL után ez már a második, és persze, hogy multiról van szó. Halkan megkérdem a magyar lakosságot, biztos, hogy külföldi multik nélkül akarja leélni hátra levő életét? Mert ha igen, én nem szóltam semmit.

Fideszagy - vasárnap is zárva
vanholnap.hu

Történt vala, hogy a nagy arcú politikusok versenyében célfotós Harrach Péter, akire mindenki emlékezhet, mert arrogánsabb magatartást senki nem produkált a médiával szemben, no, azt mondta, hogy vásárnap, bocs, vasárnap mindenki maradjon otthon, és puszilgassa a másikat. Ezt a puszis részt nem mondta, mert nincs benne semmi szexi, amikor a családról beszél. Mert a család szent, gondolom ez benne és érvelésében a keresztény mozzanat. Amikor kinyitotta a száját, én már tudtam, hogy hazudik, mert a központi stratégiában korábban szerepelt piros betűvel az idegen multik kiszorítása, három felkiáltójel. Az egész mögött mutyi van, hogy rövid legyek, a ciki, hogy olimpiai bajnokok állnak mögötte, vagyis a CBA mindig jól jár, ha válság van.
Ezt lehetett sejteni, de bizonyítani nem, de hál' Istennek, ők már semmitől sem félnek, és hihetetlen sebességgel alkotnak olyan jogszabályokat, amik beszélnek helyettük (is).

Harrach Péter
Mészáros Zsolt

Ja, mondom a sült parasztoknak, a jogszabály az generális, vagyis olyan nincs, még egyszer, nincs a jogállamokban, hogy a gazdasági élet egyik szereplőjére hoznak jogszabályt, súlyos szankciókkal. Aki szerint ez oké, attól engem világok választanak el, pedig én is keresztény vagyok. Pechemre demokrata is. Másként mondva, még mindig azon dühöngök, hogy ezt a mutyit is Istenen keresztül, a családot felhasználva gründolták.
A lényeg, hogy vasárnap hiába kattintasz laptopodon családoddal körülvéve, a gyertya lángjánál, gregorián szól, hozzá pálinkát iszunk, a netes rendelésedet csak hétfőn kaphatod meg attól a cégtől, aki ellen a jogszabályt meghozták, és T.-vel kezdődik, esco-ra végződik.

Na, bazzeg, azért erről meghallgatnám Harrach Pétert, hogy mennyi ebben a keresztény szeretet, mert még a szigorú zsidó törvények is megengedőbbek voltak arra vonatkozólag, hogy szombaton hány lépést tehetsz meg, hogy az még kóser legyen.
Szerintem őszintén be kell tiltani a kattintgatást vasárnap, ez a megoldás. A hatalomnak meg sajna, hogy ettől meg a magyarok kapnak tikkelést, mert a világháló még a felcsúti magyar államnak sem kisajátítható. Kár, hogy van az idegen világ, megértem, de van.

index.hu

Nem vagyok szomorú, csak fantasztikusnak tartom amit H. Péter és barátai ebben a témában elkövetnek, közben letérdelnek az ideológia pénzben született kisdede elé, amely arannyal szórja be tisztességgel megőszült fürtjeiket. De az is lehet, hogy már idegen a szívem, mert nem akarok egyetlen (magyar) élelmiszer láncban vásárolni, holott ezzel száz százalékig magyar embereket gazdagítok. Lehet, hogy ilyen a hazaárulás?!
Vagy az van, hogy meghülyültetek ott a bársonyszékben, és azt gondoljátok, hogy soha nem jön el a Harag napja, esetleg egy napsütéses vasárnapon, amikor mindenki együtt van, az egész nagy család, Pannónia népe, hogy emlékeztessen titeket az isteni mutyikra.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény

Tovább az oldalra