Több tiszteletet a magyar korrupciónak!

Hála a Jóistennek, a kormány belátta, hogy ez így nem mehet tovább, és elkészítette a Nemzeti Korrupciós Programot. Azt meg mindenki tudhatja már, hogy ha a kormány valamit megígér, azt tűzön és vízen keresztül is megvalósítja.

Hála a Jóistennek, a kormány belátta, hogy ez így nem mehet tovább, és elkészítette a Nemzeti Korrupciós Programot Az év vicce jön: korrupcióellenes programot fogadott el a kormány 2015. May 29. 10:06 . Azt meg minden állampolgár tudhatja már, akár nemzeti magyar vagy sima középszerű, hogy ha a kormány valamit megígér, azt tűzön és vízen keresztül is megvalósítja.

Még csak a címet olvastam el, de már megnyugodtam. Az elmúlt két hét tényleg nagyon durva volt. Tiborcz István, miután hetven százalékban megnyerte a közvilágítási tendereket, eladta a cégeit, a Paralimpiai Bizottság majdnem szétesett Gömöri Zsolt miatt, Habony Árpádnak ebben az időben sem volt rendes havi fizetése, Andy Vajna kaszinói vasárnap is nyitva tarthatnak, de a multimilliárdos gázszerelőt is éppen olyan nehéz elfelejteni, mint Szijjártó Péter spórolós szüleit... de nem folytatom, mert félő, hogy hosszabb lesz, mint Az eltűnt idő nyomában című regény.

Szijjártó takaros kis otthona
ingatlan.com

(Ja, hadd tegyek egy megjegyzést Gömöri Zsoltnak, nem az őt érő

méltánytalan

médiahadjárat katonájaként, hanem piti tolvajként. Bolti lopásom után a bíróságon a perérték (4500 Ft) tízszeresét kellett megfizetnem büntetésként, amit igazságosnak tartok. Attól félek, azzal, hogy visszaadta Zsolti azt, amit ellopott, még messze jobban járt, mint én. Igaz, vele nem foglalkozott a bíróság, persze

ő nem piti és nem tolvaj, hanem áldozata a médiának.)

Korrupció valóban olyan, hogy csak azt zavarja, akit kihagytak belőle. Ennek ellenére a norvég kormány felkérte a londoni PKF Littlejohn könyvvizsgáló céget, vizsgálja meg, mennyire igazak azok az állítások, amiket Lázár János (a kormány) tett a Norvég Alapra vonatkozóan. Gyorsan megjegyzem a trollok miatt, van az a pénz, amin nemzetközi könyvvizsgáló céget lehet venni készpénzen, de sokba kerülhet, mert ezzel egy ilyen cég azonnal lehúzhatja a redőnyt, kivéve, ha továbbra is kap elég megrendelést norvég diktátoroktól. A londoni Felcsút-ellenes körök vizsgálata sajnos ellentmondott a nemzeti és Kehi-vizsgálatoknak, de tudjuk jól, milyen a nemzetközi karvaly tőke, ha nem magyar.

Mondom, nincs gáz, megszületett a Nemzeti Korrupciós Program, ami után még nehezebb lesz a külföldi idegen hatalmaknak a magyar demokráciára törni. Ha beleolvasunk az anyagba, megnyugtató megoldásokat javasolnak.

Ráhel és István
Nyugat.hu

A közérdekű információk eltitkolása ezután még könnyebb lesz, s már nemcsak a mangalicás Mészáros, hanem bármelyik disznó befoghatja a pofáját, ha egy buzi újságíró kérdezi. A párt és kampány finanszírozásban is tisztább a helyzet, főleg, hogy Orbán Ráhel és a hozzá hasonlóan keményen dolgozó kisemberek már a saját lábukon is meg tudnak állni.

A család fontos egy keresztény ember számára, hát még ha a pártokat egy család irányítja.

Vagyis a helyzet Magyarországon nem is olyan rossz, mint ahogy sokan képzelik, de van még mit tenni. A programban vannak megoldási javaslatok is. Itt vannak például a civilek, mindegy, hogy norvég, viking vagy álmagyar, akikkel szemben javasolt egy olyan jogszabály megalkotása, amin keresztül gyorsabban lehet őket bíróságra citálni. Azzal is csak egyet lehet érteni, hogy a civil szervezetek vezetői - mindegy, hogy buzi drogosokkal, cigányokkal, menekültekkel, hajléktalanokkal, lúzerekkel foglalkozik – tegyenek vagyonnyilatkozatot. Igazán példát vehetnének Rogán Antalról vagy más képviselőről, akik szegények minden évben kénytelenek ezt megtenni. Szerintem is el fog tűnni a tűcsereprogram a magyar nemzeti gondolkodásból, ha tudjuk, emögött olyanok állnak, akik éppen lecserélni készülnek tizenöt éves Suzukijukat. Különben is utálatosak ezek a civilek, mert ahelyett, hogy gyémánt karkötőkkel lepnék meg szerettüket Valentin-napon, ócska biciklijükkel veszélyeztetik az autós és gyalogos forgalmat.

Ezek a civilek, bár a szó pont ezt jelenti, nem valódi polgárok, hanem olyanok, akik érdekeltek a drogbizniszben, ezért akarják a börtön helyett az ártalomcsökkentést. Kár, hogy nem lehet őket statáriális bíróság útján agyonlőni egy fal tövében. De ami késik, talán nem múlik. Addig is itt lenne az ideje, hogy hadat üzenjünk Norvégiának, mert már elviselhetetlen, ami kárt okoznak nekünk ezek a gecik a terrorista sejteiken keresztül.

Több tiszteletet a magyar korrupciónak!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény

Tovább az oldalra