A kőszegi Gombai Dominik már biztosan érmes a junior ökölvívó világbajnokságon

Pénteken lép újra ringbe Örményországban.

A kőszegi Fitt-Box Ökölvívó Egyesület versenyzője, az 50 kilogrammos Gombai Dominik már biztosan érmes a junior világbajnokságon – számolt be a Magyar Ökölvívó Szakszövetség Facebook-oldalán.

A jereváni junior világbajnokságon a magyar csapat egyik legfiatalabbja, a 15 éves Dominik sikerrel vette a szerdai akadályt.

A kőszegi fiú egy nagyon könnyű győzelemmel jutott be a legjobb nyolc közé, ahol frissen várta görög ellenfelét, és a várakozásoknak megfelelően Achilleasz Cepidisz nem tudta felvenni a ritmusát.

Gombai magabiztosan bokszolt az első másodpercektől, a görög pedig nem tudott a mérkőzés alatt ritmust váltani, így az elsőéves junior ökölvívó egyhangú pontozással hozta le a meccset, így már biztosan érmes.

Dominik a mérkőzés után azt nyilatkozta, nagyon agresszív volt az ellenfele, nagyon elégedett, és mindent megtesz az aranyért. Az elődöntőben egy örmény srác ellen bokszol majd, vele szemben a junior Európa-bajnokságon alul maradt, de úgy érzi, most fordul majd a kocka.

A kőszegi Fitt-Box Ökölvívó Egyesület versenyzője pénteken lép újra ringbe.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport