A kutya se kíváncsi Tóth Gabira a Spotifyon

Ezt Hadházy Ákos dörgölte a művésznő orra alá.

Tóth Gabi legutóbb azzal került be a híradásokba, hogy sírva fakadt a koncertjén. Ha ez nem lenne elég, még Hadházy Ákos is belerúgott egyet.

A független képviselő Spotify hallgatottsági adatokkal jelentkezett a Facebookon. Bejegyzésében rámutat, a számok azt mutatják, hogy Tóth Gabit azon a platformon alig hallgatja valaki.

Hadházyval „egy honfitársunk” osztotta meg a hallgatottsági adatokat, amelyek szerint Tóth Gabi népszerűsége a Sógorok és Bunyós Pityu közé esik. Nagyjából Laci Betyárral van pariban (18 ezer hallgató/hó), Győzikétől messze lemaradva.

„Többen hallgatják a Sógorokat mint a nemzet fideszes csalogányát havonta! Győzike meg majdnem duplán hallgatottabb mint a művésznő, akit szorosan követ a Jó Laci Betyár és Bunyós Pityu is. Úgy látszik a Spotifyon nem lehet (még!!!!) hallgatóságot venni. Vagy baloldali cselszövés van a háttérben, Soros és a Nyugat segítségével?” – idézte informátorát Hadházy Ákos.

Azt már ő maga tette hozzá, hogy a Fidesz tudja, hogy nem ez a helyzet. Ezért hívták inkább Győzikét a szellemi holdudvar Tranzit nevű szellemi táplálékosztására – vélekedett a képviselő.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű