Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A minimumról bővebben, Bayer Zsoltnak

Azt mondja a békeharc oroszlánszívű Zsoltija, Bayer a publicisztikájában, hogy nem érdemes a buzitolvajtaknyospajeszosbűnöző baloldallal nemhogy vitatkozni, de még beszélni sem.

Csak annyira kell velük verbális kapcsolatra lépni, amennyire a törvény kötelezi a zembert.

Mindezt annak kapcsán gyónta meg farkasvérű testvéreinek, hogy kell-e Orbánnak, mint miniszterelnöknek tévében vitatkoznia bárkivel is?!

Virslipofájú Bayerban (bocsánat a Bayer-féle parafrázisért, de ő nevezte Avar Jánost virslikezű politológusnak), azt szeretem, hogy mindig azt mondja, amit gondol, vagyis egy őszinte magyar zember lelkébe látunk bé.

Arra gyanakszom, amikor azt írja, hogy csak a szükséges törvényi minimumot kell „velük” beszélni, akkor a benne lévő demokratikus minimum szólal meg. Ilyenkor jó fej, mert könnyen elérhetné a haverjainál, hogy egy éjfélkor beadott törvénymódosítással megtilthatnák a nemzetnek, hogy baloldala legyen.

A nemzeti trafikokban meg lehetne kapni tb. által támogatott ragtapaszt, ami hasznos lehet akkor, ha baloldali szomszédunk van, és folyamatosan beszél, mikor a rózsatöveket vágja a kertjében.

Persze, a törvény alól lenne kivétel, vagyis az ügyészekre, rendőrökre nem vonatkozik, hisz ők munkájukból fakadóan az elkövetkező években inkább baloldali vállalkozókat fognak a börtönbe csukni, mint jobb oldalit. Erre mérget is innék.

A demokratikus minimum egyes nyugati demokráciában pont az ellenkezőjét jelenti, mint amit Zsolt testvérünk gondol, vagyis a többség garantálja a kisebbség jogát. Tehát ha a többség nyelvén megy Belgiumban az istentisztelet, és ezen megjelenik a kisebbségből valaki, onnantól már két nyelven folyik az Istenről való gondolkodás.

Ezt ma a magyarok képtelenek felfogni, vagyis azt, hogy egyetlen megmaradt kisebbségünk, a cigányság jogait a többségnek kéne betartatnia a náci szélsőségesekkel szemben. Ehelyett Bayer az, aki égő fáklyaként világít a rasszizmus máglyarakásában.

Amúgy nem probléma a sokadszor díjazott publicista demokráciafelfogása, mert attól félek, a mögötte álló politikusoknak és a fenyegetően békés civilmenetnek kéne elmagyarázni, hogy a miniszterelnök-jelöltek tévévitája nem jogi kérdés, hanem arról szól, hogy a képviselő kiszolgálja a választók akaratát, megmutatja magát vita közben, hogy ezek után biztosabban döntsenek arról, ki az alkalmasabb.

Sajnos, itt tartunk, amikor azt hiszi a szolgák elnöke, hogy az ő hatalmába tartozik az, hogy megméretteti magát a többi kislovaggal szemben. 1989-től 2014-re sikerült oda eljutnunk, hogy fel sem merül a hatalomban a saját alkalmasságának demokratikus megmérettetése az elektronikus médiában.

Azt még érteném, hogy nem merne Gyurcsánnyal szemben vívni, de nem ő a jelölt, vagyis Schiffer és Mesterházy, és Vonával szemben is minimum pökhendiség. Erősebben tahóság. Még durvábban putyinizmus. Ami nem áll jól egy kereszténynek, aki demokratikusan uralkodik az ő országában. De az is lehet, hogy én vagyok hülye, és a rothadozó külcsínt a hatalom már nem is akarja takargatja. Minek is, ilyen lusta nép fiainak?

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény

Tovább az oldalra