A Mol arra kér minden autóst, hogy csak annyit tankoljon, amennyire szüksége van

A Mol azt kéri, hogy gondoljunk a másikra is.

"Arra kérjük vásárlóinkat, hogy maximum 50 litert tankoljanak: ha mindenki csak annyit vásárol, amennyire valóban szüksége van, lesz elegendő üzemanyag az országban" - fogalmazott Facebook-bejegyzésében a Mol.

Mint írják, erre "a teljes piacon, valamint a MOL hálózatában különösen megnövekedett kereslet miatt, Magyarország üzemanyagellátása és a töltőállomások zavartalan működése érdekében" van szükség.

És ha ez eddig nem lett volna világos mindenkinek, hozzátették, hogy a tankolási limit célja, hogy "biztosíthassuk minden vásárló kiszolgálását és az ország üzemanyagellátását - éppen ezért a jelenlegi helyzetben arra kérünk mindenkit, hogy gondoljon a másikra is."

A Mol egyébként a mai napon azt is közölte Újra jön az orosz kőolaj a Barátság vezetéken August 10. 11:59 , hogy kifizette az oroszok helyett az ukránoknak járó tranzitdíjat, így napokon belül újraindulhat a kőolajszállítás a Barátság vezetéken.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság