A Pesti Srácok szerint Orbán hazaáruló

A jelenlegi helyzet csak azt példázza, mi történik akkor, amikor egy médium nem a valósággal foglalkozik, hanem a kedves vezető képzeletére hagyatkozik, és egy idő után már képtelen követni azt. Rezeda publicisztikája.

Mint tudjuk a Pesti Srácoktól, aki a mostani háborúban az ukránok oldalán áll, az hazaáruló.

Viszont a kedves vezető, aki maga Orbán, két nap után sziszegve, de csak kimondta, hogy elítéli az orosz agressziót. Számomra ebből az jön le, hogy Orbán Viktor az ukránok oldalán áll, következésképp a Pesti Srácok szerint Orbán Viktor hazaáruló.

Ilyen az, amikor a kitartott és etetett média önjáró lesz, vagy a központi direktívák nem bírják követni az eseményeket. Most az az érdekes helyzet állott elő, hogyha valaki ennek a dolgozatnak a címét olvassa, akkor arra jut, na, ez a Kázmér már megint nem bír magával, és ócsárolja a magyarok istenét.

Holott, mint kiderült, csak a csicskasajtó gondolatmenetét vittem végig, amiből ez a következtetés fakad. Orbánt nagyon sok minden miatt lehetne – és teszik is – hazaárulónak nevezni, ebben a konkrét esetben azonban a sajátjai ítélik el, de annyira hülyék, hogy észre sem veszik.

A köztévé – amely M1 néven híresült el – is így van ezzel. Ők is kialakítottak egy mechanizmust, amivel a hatalom propagandáját terjesztik, ami módszer annyira rájuk jegecesedett, hogyha a felgyorsult világra reagálni kell, képtelenek rá. Ott is az orosz propagandát nyomták akkor, amikor az idoljuk már más húrokat pengetett.

Vannak a szagértői a Fidesznek, akik, mint valami cirkuszi idomított majmok, tolják a debilt a népek képébe. Nógrádi szagértő és Spöttle szagértő, akik ezúttal is utat mutattak a Mari néniknek, miképpen kell fideszi szemel szemlélni a világot, csak egy kis fáziskéséssel. Mindemellett egészen elképesztő dolgokat lehetett hallani a két médiamalactól.

Spöttle szagértő szerint az oroszok higgadtan teszik a dolgukat, például hajtanak át tankkal autókon, tehát szakszerűen rohanják le Ukrajnát, míg ellenben az ukrán elnök meggondolatlan, amikor népe kezébe fegyvert ad. Sőt, olyan mint Hitler, aki szerinte a történelemben utoljára fegyverzett fel öregeket és gyerekeket.

Ezt a Spöttlét, ha nem lenne, ki kellene találni, és nézegetni, hogy jó pénzért meddig bír elmenni az aljasságban, de nagy valószínűséggel a falig.

Nógrádi szagértő sem jobb, aki szerint Putyin csupán az ukrán népért megy keresztül rajtuk tankokkal és bombázza őket a városaikban – azért veri, mert szereti, ez ilyen atyai gesztus –, és ukránbarát kormányt szeretne az ország élén látni.

Ilyen hangnemben folynak a dolgok a köztelevízióban, amelynek a hírhamisító – és erről papírja is van – Papp Dániel a főnöke, akihez Ungár képviselő keresetlen kérdéseket is intézett amiatt, ami folyik a cégénél százmilliárdért, ami összegből akár dolgozni is lehetne.

Nos, Ungár képviselő az iránt érdeklődik, hogy Papp Dániel:
1./ kapott-e pénzt a Kremltől azért, hogy kiszolgálja a geopolitikai érdekeiket?
2./ Kellett jelentést tennie az orosz nagykövetség valamelyik alkalmazottjának?
3./ Milyen formában kapja Moszkvától az instrukciókat a műsor elkészítéséhez?
- A képviselő kérdései ugyan jogosak, de okafogyottak, illetve kevéssé életszerűek. Mert és ugyanis Moszkva a Karmelitába küldi az instrukciót, a Karmelita pedig ennek a Pappnak, csak most épp szar került a propellerbe, a dolgok összekeveredtek, így ennek a Pappnak nincs meg az útjelző cövekje a megfelelő irányról.

Idő kell, míg a dolgok a helyükre kerülnek.

A jelenlegi helyzet csak azt példázza, mi történik akkor, amikor egy médium nem a valósággal foglalkozik, hanem a kedves vezető képzeletére hagyatkozik, és egy idő után már képtelen követni azt. Kíváncsiak ezen a ponton arra vagyunk, mikor állítják át a váltót, ami még abban az ügyben sem történt meg, hogy Orbán sajtója a háború kitörése előtti napon is azt harsogta, hülye az, aki úgy gondolja, hogy háború lesz, és röhögött a Soros által megtévesztetteken.

Nos, az élet olykor felülírja a propagandát, és a dolgok más irányt vesznek, mint azt a médiapulik képzelhetnék, és máris kész a káosz.

Mindebből persze semmi nem következik, ha csak annyi nem, hogy a köztévét és az orbáni sajtót a remélt de kevéssé bízott győzelem után be kel szántani, a helyét pediglen sóval behinteni. És még ez is kevés volna annak fényében, amilyen mérhetetlen károkat okoztak a magyari emberek elhülyítésében.

Mert egy diktátor sem képes önmagában ámokfutni, kell hozzá szolgaszemélyzet is, amelyik mindezt lehetővé teszi. Az ebből fakadó folyományok meghatározását mindenkinek a képzeletére bízom, addig is az a házi feladat, figyeljék, mikor ér el a hazaárulózó médiáig, hogy az irány megváltozott. És az is érdekes lesz, ahogyan ezt tálalják majd.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény