A szombathelyi Weöres Sándor Színház rendezi a Határvonalak Színházi Fesztivált

A színházi műfaj sokszínűségét igyekeznek megmutatni négy meghívott előadással.

A Határvonalak Színházi Fesztivált a Weöres Sándor Színház első alkalommal rendezi meg 2023. június 22–24. között. A színházi műfaj sokszínűségét igyekeznek megmutatni a négy meghívott előadással. Fergeteges produkciónak ígérkezik Spanyolországból a Barcelona Flamenco Ballett, vendégük lesz Mácsai Pál, és a Holdbeli csónakos Díjátadó Gálát is a fesztivál keretében rendezik meg.

A program:

Június 22., csütörtök

16.00 A valóság én vagyok Weöres-konferencia, Stúdiószínpad. Ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a jegy_KUKAC_wssz_PONT_hu e-mail címen lehet.

19.00 Barcelona Flamenco Ballet: Luxuria, Nagyszínpad

Barcelona Flamenco Balett
WSSz

Június 23., péntek

15.30 Örkény István: Azt meséld el, Pista! Mácsai Pál önálló estje, Nagyszínpad

18.00 Figura Stúdió Színház, Füst Milán: Boldogtalanok Márkus Emília terem

Füst Milán Boldogtalanok
WSSz

20.00 Forte Társulat, Ady Endre: Apró, véres balladák Nagyszínpad

Ady Endre: Apró véres balladák
WSSz

Június 24., szombat

17.00 Holdbeli csónakos-díj 2023 Gálaműsor és állófogadás. A Weöres Sándor Színház legrangosabb díjainak átadó ünnepsége gálaműsorral és állófogadással.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra