A szombathelyi Weöres Sándor Színház rendezi a Határvonalak Színházi Fesztivált

A színházi műfaj sokszínűségét igyekeznek megmutatni négy meghívott előadással.

A Határvonalak Színházi Fesztivált a Weöres Sándor Színház első alkalommal rendezi meg 2023. június 22–24. között. A színházi műfaj sokszínűségét igyekeznek megmutatni a négy meghívott előadással. Fergeteges produkciónak ígérkezik Spanyolországból a Barcelona Flamenco Ballett, vendégük lesz Mácsai Pál, és a Holdbeli csónakos Díjátadó Gálát is a fesztivál keretében rendezik meg.

A program:

Június 22., csütörtök

16.00 A valóság én vagyok Weöres-konferencia, Stúdiószínpad. Ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a jegy_KUKAC_wssz_PONT_hu e-mail címen lehet.

19.00 Barcelona Flamenco Ballet: Luxuria, Nagyszínpad

Barcelona Flamenco Balett
WSSz

Június 23., péntek

15.30 Örkény István: Azt meséld el, Pista! Mácsai Pál önálló estje, Nagyszínpad

18.00 Figura Stúdió Színház, Füst Milán: Boldogtalanok Márkus Emília terem

Füst Milán Boldogtalanok
WSSz

20.00 Forte Társulat, Ady Endre: Apró, véres balladák Nagyszínpad

Ady Endre: Apró véres balladák
WSSz

Június 24., szombat

17.00 Holdbeli csónakos-díj 2023 Gálaműsor és állófogadás. A Weöres Sándor Színház legrangosabb díjainak átadó ünnepsége gálaműsorral és állófogadással.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra