A Telekom több szolgáltatása is elérhetetlenné vált

A Telekom is reagált.

A Telekom több felületén is technikai hiba lépett fel szerdán, napközben - hívta fel a figyelmet a Telex, melynek olvasói már délelőtt 11 környékén jelezték, hogy a cég több szolgáltatása is elérhetetlen.

A Telekom Facebookon közzétett közleménye szerint a hiba érinti a Telekom weboldalát, alkalmazásait (Telekom alkalmazás, TVGO, Mobilvásárlás), webmail szolgáltatását és az ügyfélszolgálati csatornáit is (1414, 1400, 1777). Ezen kívül a technikai hiba még Telekom TV ügyfeleink szolgáltatását is érintheti. Mint írták, már dolgoznak a hiba elhárításán.

Frissítés:

"A Telekom kollégái a hibát elhárították, az érintett szolgáltatások és online felületek újra elérhetőek" - közölte lapunkkal a cég szerdán délután fél 4 körül.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tech