Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A volt MSZP-elnök inkább a Kanári-szigeteket választotta az Országgyűlés helyett

Tóbiás József és családja tavaly ősszel költözött ki Tenerifére, melyet gyermekük betegségével indokoltak. Azóta onnan járt be dolgozni, az MSZP viszont azt kérte, hogy döntsön. Ez megtörtént.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tóbiás a kiköltözést gyermeke betegségével magyarázta: a fiú légúti problémákkal küszködött, az orvosok pedig azt javasolták, hogy olyan helyre vigyék, ahol nincs pollen, por és egyéb allergén anyagok. A Kanári-szigeteket találta erre a legmegfelelőbb helynek, így két-háromhetente repült onnan Budapestre.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Ezt azonban sokan kifogásolták a párton belül, végül Tóbiás az idei őszi ciklusig kapott haladékot, hogy válasszon. Tóth Bertalan pártelnök most a Facebook-oldalán közölte:

Amikor Tóbiás Józsi jelezte felém, hogy átmenetileg több időt lesz külföldön, mert kisfia légúti betegsége miatt családjának külföldre kellett költöznie, kértem, hogy a Parlament őszi ülésszakáig tegye egyértelművé, kitölti-e a képviselői mandátumát vagy visszaadja azt.

Képviselőtársam ma arról tájékoztatott, hogy gyermeke teljes gyógyulásának érdekében további időt kell külföldön tölteniük, és mivel számára kisfia egészsége mindennél fontosabb, így november elsejével lemond a képviselői mandátumáról.

Mint írta, a döntést megérti és tiszteletben tartja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés