Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Addig masszírozta Hende Csaba mellkasát, míg elnökségi tag nem lett a Vas Megyei Kézilabda Szövetségben

Hende új párja, Szajlai Mónika mellett a Homlok Zsolt is fontos szerephez jutott a szövetségben. Furcsa módon nyílt szavazással.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hétfőn tartotta tisztújító közgyűlését A Vas Megyei Kézilabda Szövetség. Az elnöki posztot ismét az egyedüli jelölt, Farkas Ágnes szerezte meg, miután kihívója rejtélyes módon visszalépett.

Az igazi furcsaság azonban, hogy Hende Csaba kedvesét/szerelmét/volt titkárnőjét Egy miniszteri szerelem minden pénzt megér! 2015. March 18. 14:37 beválasztották az elnökségbe. Homlok Zsolt, a Haladás VSE és a Swietelsky Vasúttechnika feje pedig küldött lett.

A szavazás alkalmával rend volt, "kivételesen" nyílt voksolással döntöttek, arról is, hogy két olyan ember is fontos szerephez jusson a vezetőségben, akinek elméletileg semmi köze nincs a jelentős TAO-s pénzekből gazdálkodható sportághoz.

kgv.hu

Homlok Zsolt már korábban is többször tett furcsa nyilatkozatot a kézilabdával kapcsolatban. Hónapokig menedzselte a HVSE kézilabdacsapatát, ami nem is létezett Fantomszakosztályát menedzseli a Haladás VSE? 2015. December 09. 15:22 .

Próbáltuk elérni Farkas Ágnest, hogy miért gondolhatta úgy a többség, hogy Homlok Zsolt egy olyan egyesület vezetőjeként képviselheti legjobban küldöttként a megyét, akinek klubjában nincs is működő kézilabda szakosztály? Mi alapján került a jelöltek közé Szalaj Mónika? Miért nem szavaztak arról, hogy titkos, vagy nyílt voksoláson döntsenek a pozíciókról? Ám egyelőre nem jártunk sikerrel.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Profi kézilabda klub épül Szombathelyen

A vezetők példaképeket szeretnének a városnak.

Egy miniszteri szerelem minden pénzt megér!

Amikor dúl a l'amour egy képviselő és a beosztottja közt, akkor az adófizetők örüljenek már egy kicsit választott tisztségviselőjük boldogságának! - Bakács Tibor írása.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sport

Hirdetés