Egy miniszteri szerelem minden pénzt megér!

Amikor dúl a l'amour egy képviselő és a beosztottja közt, akkor az adófizetők se az aprót kezdjék el sajnálni, hanem örüljenek már egy kicsit választott tisztségviselőjük boldogságának! - Bakács Tibor írása.

A mi családunk egész évben gyűjtöget a nyári kalandokra, és hogy egy lényeges infót is adjak, mi Horvátországban, Zatonban szoktunk nyaralni. Zaton a kisgyermekes családok paradicsoma, körülbelül negyven játszóteret számoltam meg, de aztán abbahagytam.

Célpont bemérve, irány Párizs!
Forrás: 444.hu/AFP Kisbenedek Attila

Annak ellenére megyünk a horvátokhoz, hogy szerb rendszámú az autó, és a horvátok olyanok, amilyenek mi, magyarok szeretnének lenni, ha hinnénk Istenben, a rendben és a nemzeti felsőbbrendűségben. Tehát Zaton nekem olyan, mint Hendének Párizs, minden pénzt megér.

Párizs Európa legdrágább fővárosa, igaz, ehhez a megfelelő szolgáltatást nyújtja. Aki már evett a Szent Michael Boulvardon croissant kávéval, tudja, hogy minden pénzt megér, és lazán ott hagyhatod az asztalon az aprót, nem lopják el. (Várom a személyeskedő hozzászólásokat. A szalámis.)

A boldogságnak ára, minden másra ott van a MasterCard!

Most meg azt olvasom az otthoni irigy adófizetőkről, hogy sokallják azt a 468 ezer forintot, amit egy éjszakára szánt Hende. Szégyelljétek magatokat, nem gondoltok arra, hogy a boldogságnak ára van? Oké, ennél kevesebb összegből szoktunk két hetet öten eltölteni az Adrián, de talán nem is vagyunk olyan boldogok mi öten, mint 2011-ben Csaba volt Szajlai Mónikával az Eiffel torony tövében.

Mellkas-simi, mert a honvédelmi miniszter azt szereti...
kgv.hu

Ha hihetek Csabának – és az ember mindig hisz a honvédelmi miniszternek, hisz ellenkező esetben bonyolult nemzetközi konfliktus esetén a miniszter iránti bizalomvesztés az ország integritását veszélyezteti – akkor még nem is voltak úgy összenőve, mint manapság.

Inkább, csak majdnem, kvázi, illetve közös szimpátia sugárzódhatott, vagyis talán egy asztalnál reggeliztek, esténként meg egy pohár Beaujolais-t is megittak egy bisztróban, mielőtt külön ágyban álomra hajtották volna a fejüket. (Nem lehetett könnyű Hendének egyedül egy ágyban, de a katonák bírják a szántást.)

Újfajta Mónika-show

Arról meg nem tehet Mónika asszony, gondolom ma már ez a megszólítás dukál egy miniszteri feleségnek, hogy pont akkor volt a szülinapja, amikor az '56-os forradalom évfordulóját ünnepelte az ország, Csaba és Párizs.

Egy honvédelmi miniszter mindig fel van készülve az őt érő támadásokra!
MTI

Ráadásul akkor még nem is volt Mónika asszony az Állami Pénzverő ZRt.-nél és a Diósgyőri papírgyárnál igazgatósági tag, erre a posztra csak azután lett igazán alkalmas, hogy titkárságvezetőből felküzdötte magát Mónikából Mónika asszonnyá. Vagyis a két évvel ezelőtti esetnél természetesnek érzem, hogy az egyszerű, keményen dolgozó kisember elfogadta azt az ajándékot, amit az adófizetők adtak Csabán keresztül a szülinaposnak.

Lássuk be, minden magyar állampolgárnak jobb, ha állami vezetőink lelki és szexuális élete rendezett. A kevesebb frusztráció, a nyugodt szív mindenképp erősíti hazánk katonai biztonságát. Főleg, most, hogy esetleg háborúba megyünk az ISIS ellen.

Éjféltájt Párizsban...

Tehát, jobb lenne, ha zsidósan nem hüppögnénk egyetlen drága párizsi éjszaka után. Sőt, ha összefogunk, és gyűjtést rendezünk minisztereinknek, hogy akár feleségről, akár szeretőről van szó, esetleg mindkettőről, mindegy, de magukkal vihetnék a nőcijeiket a keleti nyitás jegyében Párizsba, reménykedhetünk abban, hogy a vasárnapi zárva tartásnál komolyabb kreativitással „állnak” hozzá a mi életünkhöz is.

Párizs levegője konzerválja a lelket - Viktor Hugo
www.greatspaceblog.co.uk

Csaba, jól döntöttél. Ha Párizs megér egy misét, ami katolikusoknál kb. egy óra, mit mondjunk egy éjszakáról, ami több óra. Hülyének is megéri.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény

Tovább az oldalra