Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ágh Péter becsöngethet önhöz is

Aláírásokat gyűjt nagyon szorgalmasan, legyen hát vele nyájas.

Folytatjuk a STOP, Gyurcsány! STOP, Márki-Zay! petíciós aláírásgyűjtést! - írja a Fidesz képviselje Facebook oldalán. Majd ezt teszi hozzá:

„A felénk érkező jelzésekből és megkeresésekből úgy látjuk, hogy még nem jutottunk el minden emberhez, aki csatlakozni szeretne a petícióhoz. Éppen ezért tovább folytatjuk az aláírásgyűjtést addig, amíg meg nem találtunk mindenkit, aki meg akarja üzenni Gyurcsány Ferencnek, hogy hataloméhségből hiába tol maga elé bárkit, bármilyen bábot, akkor sem kérünk még egyszer az ő kudarcos és gyalázatos kormányzásából.”

Ha önhöz is becsenget ilyen mosolygósan, legyen vele barátságos. Beszélgessen vele nyájasan. Hogy aláír-e, az más tészta.

Ágh Péter aláírást gyűjt
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra