Akadozik a zöldhullám több szombathelyi utcában

Olvasónk jelezte, hogy a múlt heti meghibásodás után még mindig nem teljesen tökéletes a rendszer.

Olvasónk írta, hogy elég sokat kell mostanában várnia a Vörösmarty utcában arra, hogy zöldre váltsanak a közlekedési lámpák. A megszokott zöldhullám ugyanis elmarad, egyesével meg kell állnia minden lámpánál, ami elég idegesítő tud lenni.

A múlt héten Szombathelyen több lámpát is megbolondított egy villám Villámok vs. szombathelyi közlekedési lámpák = 1:0 2017. July 13. 13:46 , akkor a Magyar Közút akkor azt mondta, hogy a villámlás okozta túlfeszültség jelentős kárt tett a közlekedési lámpák vezérlőberendezéseiben, összesen mintegy tíz közlekedési csomópontban szűnt meg a forgalomirányítás. Ezeket már helyrehozták, de a zöldhullám egyes helyeken még mindig elmarad.

Illusztráció
Nagy Zoli

Újból megkerestük a Magyar Közút Vas megyei igazgatóságát, akik elmondták, hogy a lámpákat még mindig folyamatosan javítják, és pont akkor indult ki egy szerelőbrigád a Vörösmarty utcába, amikor telefonáltunk. A hiba tehát már nem sokáig rosszalkodik Szombathelyen, remélhetőleg ma délután már a hullámon lovagolva mehetünk haza.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem