Akadozik a zöldhullám több szombathelyi utcában

Olvasónk jelezte, hogy a múlt heti meghibásodás után még mindig nem teljesen tökéletes a rendszer.

Olvasónk írta, hogy elég sokat kell mostanában várnia a Vörösmarty utcában arra, hogy zöldre váltsanak a közlekedési lámpák. A megszokott zöldhullám ugyanis elmarad, egyesével meg kell állnia minden lámpánál, ami elég idegesítő tud lenni.

A múlt héten Szombathelyen több lámpát is megbolondított egy villám Villámok vs. szombathelyi közlekedési lámpák = 1:0 2017. July 13. 13:46 , akkor a Magyar Közút akkor azt mondta, hogy a villámlás okozta túlfeszültség jelentős kárt tett a közlekedési lámpák vezérlőberendezéseiben, összesen mintegy tíz közlekedési csomópontban szűnt meg a forgalomirányítás. Ezeket már helyrehozták, de a zöldhullám egyes helyeken még mindig elmarad.

Illusztráció
Nagy Zoli

Újból megkerestük a Magyar Közút Vas megyei igazgatóságát, akik elmondták, hogy a lámpákat még mindig folyamatosan javítják, és pont akkor indult ki egy szerelőbrigád a Vörösmarty utcába, amikor telefonáltunk. A hiba tehát már nem sokáig rosszalkodik Szombathelyen, remélhetőleg ma délután már a hullámon lovagolva mehetünk haza.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra