Akcióban a Green White Army Haladás

Egyértelmű üzenet a tulajdonosnak és a klubvezetésnek.

Ismét kritikussá vált a Szombathelyi Haladás pénzügyi helyzete - közölte a klub szerda esti közleményében.

Mint írják, szerdán tuljdonosi egyeztetést tartottak, ahol kiderült, a társaság nem tudta teljesíteni a márciusban esedékes februári bérek kifizetését. A fennálló szállítói és köztartozások pedig veszélyeztetik a 2024/2025 évi licenckérelemben előírt alapfeltételek teljesítését is - írtuk Megint bajban a Haladás, nem tudják kifizetni a februári béreket March 13. 19:23 nemrég.

Ez a klub ellehetetlenüléséhez, majd megszűnéséhez vezethet.

Ezen kívül a csapatnak sem megy valami jól, és ezt elégelhette meg a Grenn White Army Haladás csoport, amely Facebook-oldalán mutatta meg a klub épületére kitett kéretlen üzenetét a tulajdonos és a klubvezetés számára.

Feliratok a Haladás pályán
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport