Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Alig egy hónap elteltével újra kivonultak a tűzoltók az egyik nagy szombathelyi üzemhez

Újabb tűzesethez riasztották kora reggel a szombathelyi tűzoltókat.

Izgalmasan indult a hétfő reggel az egyik szombathelyi cég Csaba utcai telephelyén. Ugyanis alig egy hónappal azután, hogy egy felhevült olajtartály miatt ki kellett vonulniuk a tűzoltóknak Kivonultak a tűzoltók az egyik nagy szombathelyi üzembe 2020. April 17. 15:07 az összeszerelőüzembe, most egy újabb tűzeset miatt riasztották ide őket.

Több olvasónktól is értesültünk a mostani esetről, sőt, még fotókat is kaptunk a helyszínről. Olvasóink azt írták, hogy reggel 7 óra körül történt a tűzeset és ugyanarról az épületről van szó.

Olvasó

Ezúttal egy elektromos berendezés kezdett erősen füstölni ismeretlen okokból, emiatt pedig megszólalt a tűzjelző kivonultak a helyszínre a tűzoltók és a katasztrófavédelem is. Kiürítették az érintett üzemrészt és szerencsére személyi sérülés sem történt.

Az eset kapcsán felkerestük a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot is, szóvivőjük, Balogh Eszter pedig megerősítette a hírt. Elmondta, hogy az egyik üzemcsarnokrész impregnáló kemencéjében keletkezett kisebb tűz, de végül egy poroltóval sikerült eloltaniuk a szombathelyi tűzoltóknak.

Olvasó

A tűz szerencsére nem terjedt át semmire, ráadásul használaton kívüli eszközök voltak csak ebben a csarnokban, emberek sem tartózkodtak itt. Az oltást követően a tűzoltók átszellőztették a csarnokot is és mindenki visszatérhetett.

Az áprilisi tűzesetnél egyébként olajgőz indította el a tűzjelzőt, a tűzoltók pedig vízsugárral visszahűtötték a tartályt és átszellőztették az épületet. Ezután a dolgozók vissza is térhetnek a csarnokba.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra