Ne verjétek át a gyermekeinket!

Teljes mellszélességemmel támogatom Kocsis Máté javaslatát, vagyis a gyerekek megrémítése után mindenképp a sajtó és média munkásait is vessék drogteszt alá.

Ennek szükségességére hozok egyetlen példát, de szörnyűbb lesz még a heroinnál is! Miután Szabadkán játszom Batmant Bence és Miksa fiammal, időnként átváltva Vasemberre, Hulkra, gyakorta nézem velük pihenésképpen az MTVA 2 csatornáját, amit a gyerekeknek szántak. Nem visszük túlzásba, de most betegek voltak a srácok, képtelenek voltak megmenteni a kis sünit a sivatagban, vagy a Nagyit a gonosz UFÓK támadásától, tehát végignéztem a hétfői műsort. Láttam Szilva Dadust, Bazou-t, Csűrcsavarintót, hál istennek nem volt aznap Dóra, vagy a Kálomista nevű filmes vállalkozó valamelyik bérmunkája.

Állatkert a hátizsákban
Nyugat.hu

Megmondom: úgy, ahogy van, élveztük. Sajna nem aludtunk sokat délután, mocsok kis vírus mászott be lovagi várunk tornyába, a lényeg az, hogy délután is tévéztünk.

Délután viszont már nem nevettünk akkorákat, mert ugyanaz a délelőtti kínálat volt megismételve, még reklámot sem frissítettek rajta.

Bazou, a makimajom, meg a két NDK-ás fejű ember barátja már nem volt vicces, inkább unalmas. De a magyar vitézek a délvidéken bírják a szántást, vagyis vártuk a következő napot, abban is reménykedve, hátha lesz Kiscsirkék (az egyetlen egy jó francia rajzfilm, de ez csak egy héten egyszer van, szombaton).

Aztán kedd reggel elszürkült az arcom, mert megláttam Csűrcsavarintó ugyanabban a ruhában, ugyanazokat a mondatokat mondta, és ugyanolyan arcot vágott hozzá. Sokáig nem akartam elhinni, hogy a MTVA 2 csatornája következő nap megismétli az előzőt. Vagyis kedd délelőtt már harmadszor láttam Bazout, a makimajmot, és már rohadtul nem tetszett az a bábu, akiről nekem a hülye tévések be akarják adni, hogy egy beszélő majom. Délután nem tudtunk aludni az izgalomtól, vajon a gonosz bácsik megkegyelmeznek-e nekünk, és hátha egy Lolka és Bolkával bocsánatot kérnek. Esetleg bedobnak egy Kisvakondot, és akkor elfelejtem az egészet. De féltem legbelül, és a félelem megszüli önnön félelme tárgyát.

Amikor megláttam Bazout, a makimajmot, amint két napon belül negyedszer mondja azt a hülye mondatot, hogy minden embernek van állat szomszédja, kicsit üvöltöztem magamban, majd hangosan, de Miksa megijedt, ezért abbahagytam, és arra gondoltam,

megírom a magyaroknak Magyarországra, hogy mi a büdös frászt csinálnak a gyerekeinkkel ezek a képmutató, de pénzre éhes médiacézárok.

Maja, a méhecske
Nyugat.hu

Értem én, hogy a della a lényeg, meg a zsé a fontos, illetve az a fontos, hogy menjen a show, és mindenki kábuljon bele a plazma felületébe. És abban is biztos voltam, hogy ti nem féltek lebukni sem, naná, majd a hat éven felüli gyerekek fognak titeket abuzálni. (Ja, hat éven felül... ez van kiírva rátok. Ki volt az a hülye, aki azt hiszi, ott, az alsófelcsúti stúdióban, hogy a leadott rajzfilm érdekel egy hat éven felülit? Esetleg Maja a méhecske? Az ilyennek biztosan nincs pici gyereke.)

Műsor van, tartalom nincs, pénzed jön

Na, csak annyit akarok mondani, hogy fiúk ott a tévében, ha már kaptok rendes fizut, néha cseréljetek kazettát. Puszi. Remélem az átutalások rendben mennek, ez a lényeg. Ja, és még valami: tudjátok, miért vagytok aljasok? Mert dellázás közben a saját gyerekeitek fejét kúrjátok át. A bűnözésben is van morál.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény