Nézze meg az Anconai szerelmeseket!

Október 9-én indul a szombathelyi Weöres Sándor színház új évada. Az első bérletes előadás az Anconai szerelmesek. Kritikánk majd a hétvégén, ám addig is nézzék meg az előadás jelmezes próbájáról készült képgalériánkat!
Anconai szerelmesek
Anconai szerelmesek
Mészáros Zsolt
A színház honlapja szerint, aki szereti a hetvenes évek hangulatát, a mediterrán mentalitást, az olasz muzsikát, a retrót, semmiképpen ne hagyja ki a Valló Péter ötlete alapján Vajda Katalin által jegyzett művet. A Nyugat Béres Attila rendezővel készült interjúját pedig itt olvashatják Premier előtt, Anconairól és más zenés szerelmekről - Beszélgetés a rendezővel 2009. October 04. 12:00 .
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Galéria