Anonymus Légiója felállt

Láttam az Anonymus nemzetközi hackertársaság videóját. Hála Istennek, most nyugodtam meg először, hogy Európában lecsapott a vallásháborút kikényszerítő terrorizmus, vagyis hogy francia szövetségeseink átélték a pánik és a düh rohamát. Az iszlám fundamentalista politika szívesen feláldozná a világbékét a világhatalomért, ami mehetne békésen is, ha minden ember áttér az igaz muszlim hitre. Jelenleg másfél milliárddal nyerésben vannak, de a liberalizmusára, a szólásszabadságra, a demokráciára büszke Európa még ellenáll. De hogyan?

Gyorsan legyünk őszinték, a reguláris erők többnyire elvesztik a háborút, hiába nyerik meg a csatákat.

(Obama is elvesztette Afganisztánt, bárki bármit mond.) Elég ha csak arra gondolunk, hogy öt terrorista ámokfutása beindította az egész államgépezetet, ennek ellenére véres károkat, halottakat hagytak maguk után. A saját túlélésükre az Al-Kaida katonák nem is gondoltak. Harccal, ellenállással jutottak a megígért Paradicsomba. A reguláris hadsereg meg képtelen megnyerni olyan háborút, ahol egy terroristával szemben több tízezerszeres a szorzó, mégis visszalőnek.

Guy Fawkes álarcban közölte a civil és civilizált világ egyik "szóvivője", hogy dumcsiztak a haverokkal a világ különböző országaiban, és döntést hoztak. Érdemes megfigyelni, hogy mennyire konkrét és egyértelmű az üzenetük.

A világ összes Anonymous csoportjával összefogva minden egyes tagotoknak utánamegyünk, és mindenkit ki fogunk csinálni. Ti képesek voltatok ártatlan embereket megölni, mi pedig meg fogjuk ezt bosszulni. Követni fogjuk minden online tevékenységetek, leszedünk titeket minden közösségi oldalról. Nem fogjátok a saríát rákényszeríteni a demokráciánkra. Nem fogjuk hagyni, hogy az őrültségetek megölje a szabadságunkat és a szólásszabadságot. Mi szóltunk előre – számítsatok rá, hogy rombolni fogunk!

Vagyis ha a fiúk megtalálják valamelyik kiképzett vallási fanatikust, vagy annak szellemi mentorát, akkor számtalan hasznos információval bővül a világ titkosszolgálata, amire az a legjellemzőbb, hogy filmben jól mutat, a valóságban meg mindig egy kicsit lemaradnak. Komolyan mondom, nem tudom elképzelni a terrorizmus felszámolását, csak a rendszeren keresztül, és miután Európában vagyunk, és még mindig vannak közös értékeink, együttműködnek a törvényes erők és hatalmak a civil társadalom törvényen kívüli erőivel, a közös veszélyeztetettség okán. Így volt ez a Második Világháborúban is, a hopi indiánok nyelvén dekódolták a harctéri üzeneteket, vagyis az indiánok és a cowboyok együtt harcoltak a fasiszták ellen.

Azt viszont borzalmas olvasnom, hogy mennyire örül a Magyar Nemzet annak, hogy ilyen provokatőr, liberális ratyikat vágtak haza az al-kaidások.

Várható volt, hogy kijön belőlük a farkas, amely egyből átmegy megértő kereszténybe a gyilkosok nehéz gyerekkorát tekintve, és persze, ne várjon kíméletet az, aki szent kérdésekben viccel, vagy provokál. Azért kollégáktól többet vártam volna, de magamra vessek, hogy kollégáim azok, akik ilyen világborulás esetén is aljasba nyomatják. Szegény Magyar Nemzet. Szegény Simicska.

Az biztos, hogy ezek a francia születésű, bevándorló szülőkkel terhes ifjúság elég szarul érezheti magát, ha jó neki egy kóser húsboltban meghalnia. Igen, meg kell tudni az okát, miért tudják az imámok és más politikai vezetők ily könnyen feláldozni híveiket. Embereket, akiknek nincs jövőtudatuk.

Nyugat.hu

Ez baj. A terrorizmus nem rendőrségi ügy, és főleg nem katonai kérdés, holott biztos vagyok abban, most aztán megnyílik a pénztárca, folyik majd a lé a TEK-hez, meg hasonló álarcos rendőri-katonai erőkhöz. Az iszlám fundamentalizmus azért is veszélyes a keresztény demokráciára, mert támadásával bezárkózásra kényszeríti őt, amivel alapelveiben nem ért egyet, vagyis saját magával nem ért egyet, miközben a rendszerben a diktatúra felé tolja az ellenőrzés szintjét. A párizsi események, mert ilyen a világ, ránk is kihatnak, Orbánék meg nagyon örülnek, hogy újabb ellenségtől menthetik meg a magyar népet. Utoljára az árvíz volt, ez sokkal jobb, mert arctalan, és terrorista bárkiből lehet, akire rámondják sokan.

Haj, barátim, vallásháborútól mentsen meg minket az Isten! Az Isten, akiben szerintem van humorérzék, szemben Kaiafással vagy Pilátussal.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény