Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Apait-anyait beleadtak a Fitt-Box ökölvívói Egerben és Nagyberkiben

Zajlik az élet az egyesület háza táján.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kilenc Fitt-boxos bunyós látogatott el szeptember 5-én Egerbe, ahol a VI. Egri Küzdelmi Napon tartott edzőmérkőzéseken bizonyíthatták tudásukat. Mivel edzőmérkőzésekről volt szó, az összecsapások eredménye minden esetben döntetlen lett, de ez egyáltalán nem gátolta meg a srácokat abban, hogy apait-anyait beleadjanak.

„Rutinszerzés céljából kiváló lehetőségnek bizonyult a rendezvény versenyzőink számára” – mondta Varsányi Áron edző.

Fitt-Box Ökölvívó Egyesület

Az egri küzdelmeket követően 12-én Nagyberkibe utazott az egyesület öt bunyósa, hogy a XII. Szalacska Kupán léphessenek kötelek közé. Gombai Dominik utánpótlás 46 kg-ban vívott bemutatómérkőzést és nagyon szépen helytállt.

Ujhelyi Barna serdülő férfi 57 kg-ban ügyesen és kitartóan bokszolt, azonban nem tudod felülkerekedni ellenfelén, így ezüstérmet szerzett. Lukács Tifani (Büki Szakosztály) ifjúsági női 57 kg-ban sajnos sérülés miatt kénytelen volt feladni a küzdelmet, így ő is ezüstéremmel térhet haza.

Jankó Krisztián elit férfi 69 kg-ban bravúros bunyójának köszönhetően viszont aranyérmet érdemelt ki. Kiss Áron sajnos ellenfél nélkül maradt, így ő edzőmérkőzéseken fejleszthette tudását, illetve az éles mérkőzéseken szurkolt csapattársainak.

Fitt-Box Ökölvívó Egyesület

„Minden versenyzőnk rendkívül szépen teljesített a megmérettetéseken! A hibáikon dolgozunk, az erősségeiket pedig még inkább fejlesztjük a továbbiakban is. Hajtunk tovább keményen, hiszen közelednek a Magyar Bajnokságok, amelyeken az eddigi évekhez hasonlóan idén is szép eredményeket szeretnénk elérni” – osztotta meg lapunkkal Varsányi Áron.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sport

Hirdetés