Augusztus 15-ig bárki bediktálhatja a mérőóraállásokat

Nem kell kapkodni, kitolták a határidőt.

Az MVM augusztus 15-ig kitolta a mérőállások bediktálásának határidejét, közölte a vállalat a honlapján. Ezt bárki megteheti az online vagy a telefonos ügyfélszolgálaton egész nap, 0-24 órában.

A rendkívüli diktálás nem kötelező, csak egy lehetőség, a kedvezményes kereten belül fogyasztó (átlagfogyasztó) ügyfeleknek nem is érdemes mérőállást rögzíteni ebben az időszakban.

Ha valaki augusztus 15-ig nem küldi el az aktuális mérőóraállását, nem érheti hátrány, ebben az esetben becsült érték alapján a 2022. július 31-ig elfogyasztott és a 2022. augusztus 1-jétől elfogyasztott energia mennyiségét külön soron tüntetik fel a számlán, írja az MVM - írja a Telex .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek