Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Az szombathelyiuszodát építő egyesület küldöttgyűlése helyett ázhattunk-fázhattunk a mocsok időben a szombathelyi Varasd utcában

A mások cégébe vezető út esővel, megfázással és rengeteg szenvedéssel van kikövezve, főleg, ha el sem találunk oda.

Az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) hétfőn, a szombathelyi Varasd utcában tartotta a küldöttgyűlését. Volt pár napirendi pont, például felügyelő-bizottsági tagokat választottak, és módosítottak egy kicsit az alapszabályon is. Mivel az esemény nyilvános volt, úgy döntöttünk, ott a helyünk, mert az ügy számunkra nagyon fontos, mivel egy 2,2 milliárdos helyi beruházásról Rengeteg homályos részlettel indul a 2,2 milliárdos szombathelyi uszodafelújítás 2015. October 19. 13:37 van szó.

giphy.com

Általában egy címet megtalálni nem túl nehéz feladat, az ember beírja, a Google-térkép megmutatja, kivéve, ha valami ipartelepes, áruházas környékről van szó. Szakadó esőben indultunk útnak, hogy meglegyen a Varasd utca 14. és a festékbolt, mert más információt a helyszínnel kapcsolatban nem kaptunk. Az első tipp a dán bútorbolt utáni mindenes hely volt, ahol megtudtuk, a tizennégy odaát, vagyis a meg nem nevezett bútorbolt túloldalán van.

giphy.com

Kicsit elázva folytattuk tovább a keresést, de az említett hely már zárva volt, az eső meg a Niagara-vízesés szintjét kezdte súrolni. Bejártuk a telepet, de erre még az őrkutya se járt. Ez az a pont, ahol az ember azt mondja, Vágó Úr, kihasználnám a telefonos segítséget is, ha már a közönség nem vált be. Nem ártott volna, ha a hívott felet tájékoztatják, ez az egy hívás van, hogy megválaszoljuk a kérdést: Hol a francban van már az a küldöttgyűlés?

mayhemgifs.com

Így kapott a sokadik parkolós telephelyes rész is egy esélyt, de bőrig ázva valahogy már nem voltunk annyira lelkesek, és feladtuk a kutatást, mert a pocsolyák tengerében előbb találtuk volna meg Némót, a kis bohóchalat, mint az AVUS küldöttgyűlését. Azóta sikerült kideríteni, hogy nagyjából hol van az a hely, ami vendégül látta az AVUS-tagokat, de még mindig nem tudjuk, hogy hol is van pontosan. De ez már mindegy is, hiszen hétfőn az alapszabályt is módosították egy picit, és az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület hasonló rendezvényei többé nem lesznek nyilvánosak. Szóval, ha legközelebb menni kell, akkor hetedikén hétkor ráérünk.

Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény

Tovább az oldalra