Az őzek nem járnak sajtótájékoztatóra: de a temetőbe igen

Bizonyítékként olvasói levelet és fotót kaptunk.

Szűk két héttel ezelőtt arról tudósítottunk, hogy a Vas Megyei Temetkezési Kft. előbbre hozta az 1,5 millió forintos kerítésépítést.

Munkatársunkat a helyszínen megtudhatta, hogy a vadkerítés 750 méteres szakaszon készült el, körülölelve a sírkert érintett övezetét, elzárva az utat a hívatlan vendégek elől.

Az építményt akkor – a sajtómunkásokkal együtt - megszemlélte Puskás Tivadar polgármester is.

Csakhogy láthatóan kihagyták az egyeztetésből az őzeket.

Zsolt nevű olvasónk ugyanis – a cikkünkre hivatkozva - az alábbi fotót és a hozzá tartozó szöveget küldte szerkesztőségünknek.

Zsolt (olvasói fotó)

„A mai napon voltam a temetőben, G3 parcellaban édesapám sírjánál, az erdőben, nyilvánvalóan a kerítés innenső oldalán, tőlem 15 méterre volt e békésen legelésző őzike. Sajnos a kép nem túl jó minőségű, de azért látszik."

Szó, mi szó, a fotón levő állat erősen őznek néz ki.

Komolyra fordítva a szót: most vagy nem tökéletes a rendszer, vagy egyszerűen bent rekedt a szerencsétlen.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem