Az ukránok biztosan tudják: Putyin nagyon beteg

„Oroszország széles körben emlegetett ereje csak mítosz.”

Az ukrán katonai hírszerzés vezetője szerint a háború az év végére Ukrajna győzelmével zárul. Kirilo Budanov vezérőrnagy a Sky News brit hírtévének azt mondta, Ukrajna visszaszerzi az ellenőrzést határai felett, az összes elvesztett területen helyreáll fennhatósága, beleértve a Krímet és a Donyeck-medencét – idézi a 24.hu .

Szerinte a háborús kudarc miatt Moszkvában vezetőváltás lesz, a folyamat elkezdődött, már nem lehet leállítani. Az állami hírügynökség szerint az interjúban a tábornok megerősítette, hogy Vlagyimir Putyin nagyon rossz állapotban van lélektanilag, fizikailag, egyszerre több betegséggel, köztük rákkal küzd.

Részletes adatok említése nélkül kijelentette azt is, hogy Oroszországnak hatalmasak a veszteségei.   Hozzátette: nem tartja meglepőnek a háború kezdete óta elszenvedett orosz kudarcokat, Ukrajna mindent tud az ellenségről, minden tervét ismeri, szinte már megszületésük pillanatában.

Budanov úgy fogalmazott: jóllehet Európa komoly fenyegetésnek tartja Oroszországot, fél az orosz agressziótól, de ők tudják, hogy Oroszország széles körben emlegetett ereje csak mítosz, az orosz hadsereg csak egy fegyveres horda, tette hozzá – írja a lap.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Terror