Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Azt ismeri, hogy leesett a K betű a szombathelyi Tescóról?

Nem viccelünk, tényleg eltűnt róla valami.

Éles szemű vásárlóknak már feltűnhetett, hogy pontosan mi hiányzik az összképből a szombathelyi nagyáruháznál.

Valami biztosan hiányzik innen.
Nyugat.hu

Nagyon reméljük, hogy nem a tavaly szeptemberben Lengyelországból kivonul a Tesco - de mi lesz Magyarországon? 2019. September 11. 07:18 történt, lengyelországihoz hasonló lépések miatt vált szükségessé a szombathelyi egység névtelenítése. Azt viszont biztosan nem tartjuk valószínűnek, hogy az új Tesco-Shell Indulnak a Tescók a Shell-kutaknál 2020. January 30. 07:40 márkajelzés bevezetése állna a háttérben, hiszen azokkal csak az említett töltőállomásokon találkozhatunk.

Esetleg előfordulhatott, hogy valaki hallott az üzletlánc online felületén életbeléptetett, élelmiszereket érintő vásárlási korlátozásáról A Tesco elkezdte korlátozni a rendelhető élelmiszerek mennyiségét 2020. March 03. 16:16 és a meggondolatlanul gyors, offline vásárlása során emlékül bedobta a cég logóját is a 20 kiló liszt mellé a kosárba.

Ami biztos, hogy a Zanati úti hipermarket szépen lassan megújul, valamilyen módon biztosan ezzel van összefüggésben az anonimitás.

Addig is, míg vissza nem kerül az ikonikus azonosító vagy valami más, érdemes egyéb jellegzetességei alapján megtalálni a környező áruházak sokaságában.

És így szerelték le a feliratot a Tescóról (olvasónk fotóin):

Olvasó
Olvasó
Olvasó
Olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság

Tovább az oldalra