Baj lehet az IKEA egyik tükrével

Nem, nem szállta meg egy gonosz szellem az otthonodat, ha leesett a tükröd.

Az IKEA MTI-nek küldött csütörtöki közleménye szerint tudomásukra jutott, hogy a 2105-ös és azelőtti gyártási dátumbélyegzővel ellátott LETTAN tükrökhöz adott fali szerelvények néhány esetben eltörtek, emiatt a tükrök váratlanul leestek a falról.

Azt javasolják, hogy akik ilyet vettek, szereljék le a tükröt a balesetek elkerülése érdekében, és rendeljenek új fali szerelvényeket, ingyen.

Az IKEA hangsúlyozta, szigorú kockázatértékelési és tesztelési program segítségével fejleszti termékeit, mindezek ellenére néhány esetben a LETTAN tükrökhöz mellékelt fali szerelvények eltörtek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos