Bajnok a Haladás futsal csapata

A szombathelyi csapat első bajnoki címét szerezte, emellett pedig első csapatként tudott bajnokságot nyerni a Haladás 102 éves fennállása óta.

FÉRFI FUTSAL NB I, BAJNOKI DÖNTŐ 4. MÉRKŐZÉS

HALADÁS VSE - MVFC BERETTYÓÚJFALU 4-1 (2-0)

Haladás VSE: Alasztics - Hajmási, Dávid, Dróth, Vas   Cserék:  Homlok, Kovács, Nagy, Horváth, Sipos, Vatamaniuc-Bartha, Gerencsér, Henrique Diniz, Vidák

Edző: Juan Ramon Calvo Rodriguez

Berettyóújfalu: Sándor - Horváth, Nagy I., Rábl, Da Silva   Cserék: Mezei, Pereira, Rézműves, Szabó, Gál, Kártik, Nagy D., Takács, Yubero

Edző: Sergio Mullor Cabrera

Gólszerzők: Nagy 2 (11. ,21.), Dróth 16., Dávid 25., ill. Nagy 29.

A Haladás VSE lett a futsal NB I 2020–2021-es kiírásának bajnoka, miután a döntő párharc negyedik mérkőzésén a harmadik sikerét aratta az MVFC Berettyóújfalu felett. A szombathelyi csapat történelme első aranyérmét szerezte meg a magyar élvonalban.

Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc végeredménye: 3–1 a Haladás javára

A bajnokság végeredménye:

1. Haladás VSE, 2. MVFC Berettyóújfalu, 3. Balaton Bútor FC Veszprém, 4. Debreceni EAC, 5. ScoreGoal Kecskemét, 6. FTC-Fisher Klíma, 7. Újpest RFC-220Volt, 8. Nyírgyulaj KSE, 9. Aramis SE, 10. Dunaferr DUE Dutrade FC – tudósít az nso.hu .

Pacsi a közönséggel - és a politikusokkal is
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport