Igyekezz, a menekülttábor zár!

Keletre nyit, debreceni menekülttábort bezár, uniós forrást újra eloszt, vagyis Orbán Viktornak munkával kezdődött a hete. - Bakács Tibor írása.

Óh, mennyire szeretném megírni, hogy nyílik a hóvirág, de májusban ez már nem aktuális, ráadásul Orbán Viktor rengeteget beszélt a hétvégén. Lelkileg közelebb állok a virágnyíláshoz, és borzalmasan unom a Felcsúti Óriás öklendezését, de nemzeti érzelmeimtől függetlenül el kell ismernem, még mindig ő tematizálja a közbeszédet.

És mi is a jó abban, ha sok a menekült?
Facebook / Orbán Viktor

Ez akkor válik igazán érdekessé, ha különböző mondatait összekötjük, és továbbra is fenntartjuk, hogy Orbán Viktor egy ember, egy személy, aki miniszterelnöki rangban gyújt világot a sötét elmében.

Ezen a hétvégén Debrecenben megígérte, hogy kapnak Kósáék egy kis pénzt a költségvetésből, amit nyugodtan vehetnek készpénznek a Debrecenen kívüli magyarok is – hisz megtudtuk, erről (is) ő dönt egy Németh nevű néni mentális támogatásával. Majd megígérte – annak ellenére, hogy hazai és nemzetközi törvényt is sért (hahaha, a törvény maga Viktor) –, bezárja a Debreceni Menekült Tábort, amivel pénzt spórol meg a debrecenieknek. Ő a csodálatos felcsúti királyfi, aki egyik kezével ad, a másikkal meg úgy vesz el, hogy utána még több marad.

Az Unió adta, Orbán eltette...

Ezután lelkiismeret-furdalás nélkül ellopható az a pénz, amit az Európai Unió erre a célra folyósít, de ez már bevett gyakorlat, sőt. Magyarország lesz az élharcosa a menekültügyi kvótának, vagyis nem bővíteni kell a táborokat, hanem egyszerűen bezárni. A Jobbik tapsolt, bár tagadják az idegengyűlöletet, mióta néppárttá szeretnének válni, de néha jól esik más szájából hallani azt, amiről nekik most oly nehéz hallgatni.

Az árnyékból a fény kijut?
AFP / Odd Andersen

Azt mondhatnánk, kibeszélte e hétvégére magát ez az ember, de ha már ott járt, beugrott a görög-keleti katolikusokhoz, ott is verbáldellázott egy kicsit szivarzsebéből, amivel halálra rémítette a pannon muzulmánokat, és kétségbeesésbe kergette a honi taoistákat, mert kijelentette, hogy Magyarország keresztény, és az is marad.

Azzal nem vagyok tisztában, hogy előbb mondta-e a tábor bezárását vagy utána, hogy hitet tett-e újra a keresztény hit és eszmerendszer mellett, de talán mindegy, biztosan eltelt közte másfél óra is. Azért is mindegy, mert a keresztény hit és eszmerendszer már nem Európától, főleg nem Felcsúttól függ, valódi tartalékai Afrikában találhatók, ahol üldözik a keresztényeket. Meg a muszlimokat is, de az ember fogalmát nem lenne szerencsés ennyire kiterjeszteni.

Arról meg nem tehet a legnagyobb alacsony termetű magyar, hogy direkte kérdezik őt buzi újságírók a homofób világnapon. Nem elég, hogy egész évben kérdeznek ezek a ratyik, még ezen a napon is, mikor szóban, tettben és mulasztásban is kifejezi keresztyén elkötelezettségét a szodómiával szemben, zaklatják. Kár, hogy Indexes volt, így már nem lehet indexre tenni őt. Viszont jó, hogy észnél volt, és nem mesélte el azt a viccet, amiben egy miniszterelnöknek van két buzi tanácsadója…

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény