Fura világ van mostanában

De úgy is kezdhettem volna, na ugye, megmondtam, de már viszolygok a megmondó emberektől, így természetesen magamtól is, akkor is tény, hogy utolsó publimban Bayer Zsoltról merengtem, és arról a bájos fogadásról, ahol őt kitüntették a társadalmi béke harcosaként. Ja, nem először tettem ilyet, hogy Bayerral szembe köptem magam, utána lehet nézni. Miért? Mindjárt válaszolok rá, csak előbb elveszem a kedvemet, vagyis van fogalmam arról, hogy mennyi hitelem lehet nekem a rendes polgárok előtt, miután szalámit loptam.

Hoppá, erről jut eszembe, bár erkölcsileg nem menthető, de köztudott, hogy gyakori volt a történelem során, emiatt csak a legnagyobbakat tartják számon, mint például az angliai nagy vonatrablás, stb. A kérdés inkább az, mennyire veszélyes a szalámi eltulajdonítása a társadalomra nézvést?

Nem vagyok egy LMP ügynök, én például hiszek abban, hogy együtt legyőzhetjük őket 2014-ben, de nagyon örültem akkor, amikor felállt Schiffer a parlamentben, és figyelmeztette a honatyákat, hogy Bayer messze túlment a szabad véleménynyilvánítás határán (amit pedig még a szoclib korszakban törvénykeztek), mert ő tettekre csábít, rasszista alapon a társadalmi béke megtörésére buzdít. Húúúú, fújtam ki magamból a gőzt, végre észrevették.

Valakinek mégis csak feltűnt, hogy ez a srác azzal viccelt, hogy nem érdemes Magyarországon megállni, ha cigánygyereket gázolunk. Höhö, röhög a tahó, és közben azt hiszi, hogy mélyet mondott, mint Madách Imre. A Facebookon most meg ezt a Magyar Hírlapos cikket kommentelik, amiben csak az van, ami a szívén és a száján, tök őszinte, most ez a baj? Vagyis most jó érzés, hogy nem vagyok hülye. Ezt csak azért mondom, mert láttam, hogy senkinek nem tetszett, amit egy hete írtam, és ami nem esett jól, de akár tetszik, akár nem, ez van, ritkán tévedek abban, hogy kiben miféle tehetség rejlik? (+ Onnan is tudom, hogy magam is farkas lennék, de törekszem arra, hogy pusztai legyen, amely főtt húst eszik.)

Ja, Rogán Antal meg szívhatja a fogát, mert nagyon bírtam akkor, amikor Budapesten ő is beszédet mondott a Jobbik zsidózása kapcsán. Dióhéjban: nem tűrhetjük tovább. Mi van, ha valakivel összefut, és rákérdez az ő párttársára, akit az ő főnöke, Kövér Nagytiszteletű Sámán kitüntetett. Majd azt mondja, hogy nem is volt zsidózás, csak a cigányokat akarják tömegsírba fektetni?

A pitbull szája azért véres, mert éhezi a hemoglobint, vagyis a Bayer-féle fenyegetésről – hogy a Békemenettel hazavágja a diákokat, meg az Együtt 2014-et – az jut eszembe, hogy egyszer azt mondtam Árpa Attiláról, hogy erőszakos ember, mire visszanyilatkozta, hogy legszívesebben pofán vágna, ahogy egy amerikai focistához méltó. Akkor is elégedett voltam, mint most, és javult a véleményem Sigmund Freudról, meg az ő elszóláselméletéről, de Bayer esete más.

Ő soha sem szólta el magát, mindig azt mondta, ami az ő csövén kifért. Időnként felvett hozzá palesztin kendőt, ilyenkor mindig azt gondoltam, hogy szerencséje van, hogy egy budapesti tévé stúdióban ül, mert messziről még fallangistának is nézhetik az arabok, és véletlenül hazavágnák. Csak nehogy róla is kiderüljön valami ciki. Jó, nem cigány, nem zsidó, de piréz még lehet, ami azért ciki, mert egy felmérés szerint a magyarok őket utálják a legjobban.

A DK, és a szocik is felébredtek Csipkerózsika álmukból, és felfedezték a Békemenet élén Zsocit. Ezt csak azért mondom nektek polgárok, mert én meg azt tartottam furcsának, hogy ebben az országban egyesek felboríthatják a társadalmi békét, nem kap érte börtönt, csak kitüntetést. Akkor mit mondjak én, jogkövető, aki a büntetést vállalva, és teljesítve, egy karrierrel megfizetve azt üvöltöm, hogy farkas! Fogjam be a pofám? Belőletek fog enni, a ti húsotok marcangolja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény