Attila, nem frankó ez az infót pénzért projekt

Figyelj, ezek gecik, a te egészséged többet ér. Egyszerűen nem szerencsés barátom, hogy rajtad múlik a cucc. ]Nem kell visszavonulnod, csak figyelni, hogy meddig ér a szar. Időben lépni kell.

Miután Áder Jankó is aláírta a törvényt, ezentúl az állam kifizetteti a közérdekű adatok kiszolgálásának költségét a civil szféra felé. Mértékadó körökben, ahol teát szolgálnak fel, azt állítják, hogy ez az Állam barátságtalan lépése, mert adóinkból él, mégis nekünk kell kifizetni, hülye civileknek, ha tudni akarjuk, hogy mire költötték a fillért? Most, hogy indul a magyar focibajnokság, gondolom, senkit nem érdekel, engem se, csak belegondoltam.

Péterfalvi Attila
hirado.hu

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) - imádják a megjegyezhetetlen hosszúságú minisztériumokat - elnöke szerint, aki mögött Péterfalvi Attila ombudsmant sejtsük, nagyon helyesen, királyi többes számban fakadt ki:

Nem fogjuk szó nélkül hagyni, ha azt látjuk, hogy bármilyen illetékes a törvényi lehetőségekkel visszaélve megpróbál irreálisan magas, a közérdekű adatok megismeréséhez való jogot sértő költségtérítést kicsikarni az adatigénylőtől.

A taps csak azért maradt el, mert ez egy stúdió beszélgetés volt, és még nem alkalmaznak mindig politikai tapsoncokat a tévében. Pedig már itt lenne az ideje.

Nem Media Markt, de hülye ettől függetlenül sem vagyok

Azonnal megnyugodtam. Ha Péterfalvi Attila, kérlek alássan, garantálja nekem, akkor ez elég lesz méltóságos uram, nem lesz semmi baj. Jó, én mint újságíró, akinek egy petákja sincs, ezerszer meggondolom, hogy valamit is kérjek az adómból fenntartott archívomból, hülye azért nem vagyok.

De vannak nálam gazdagabb csávók is, ők meg azért gondolják meg a cuccot, érted Attila, neked magyarázom, nem frankó ez az infót pénzé project. Tudom, hogy azért találtátok ki, titeket a pénz nem érdekel, csak a hatalom (hihi), csak téged sajnállak, hogy ilyenkor garantálnod kell valamit becsszó. Ja, hallottam, hogy a Parlamentben, meg a minisztériumban szénné égtek a fénymásolók, ez a jövőben nem mehet így, minden ára van, még az igazságnak is. Vagyis félreértesz, én hiszem, hogy jó ötlet az információ ellenőrzésének hatalmát a kezetekben tartani. Csak miattad, drága ombudsmanom, Attila, miattad izgulok.

Megfigyeltem, hogy aki garantál valamit, az mindig jó helyzetben van. Van egója hozzá, hogy a jövőt, és az időt áthidalja, igazi szuperhős, sokszor a nők elhiszik a férfiaknak, és megházasodnak. Vagyis, érted, Attila, én örülök, hogy többes szám első személyben garantálod, hogy kinyitod a szád. Helyes. Gondolom nem vagy zsarolható? Ezt csak azért mondom, mert csak akkor nyílik meg szív és száj, különben néma. Honnan veszem? A történelemből, de olvashatsz Shakespearet is, egész jókat írt a hatalom és a lélek működéséről.

Miután nem vagy zsarolható, aggaszt, hogy oly egyedül vagy. Lehet időnként némi bélrenyheség, ami miatt nem tudsz majd figyelni minden állami kaszálásra, s hibádon kívül a sajtót mégis megkurtítják a szükséges információval. Figyelj, ezek gecik, a te egészséged többet ér. Egyszerűen nem szerencsés barátom, hogy rajtad múlik a cucc, húúú, végre kimondtam.

Nem kell visszavonulnod, csak figyelni, hogy meddig ér a szar. Időben lépni kell.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény