Eddig: 1 788 363 / 3 000 000 Ft, 90 támogató. Még5nap.
Légy része az igazságnak!

Teltház a Balaton Sound-on – Galériánk a pénteki napról

Pénteken már csak a jegyüzérektől lehetett belépőt venni Zamárdiban, a Balaton Sound-on. A fesztiválon rengeteg a külföldi. Nézzék meg galériánkat!

Szombat reggel hétig tartott a pénteki buli a Balaton Sound-on. A jegyek már elővételben elkeltek, így csak a jegyüzérektől lehetett egy-két belépőhöz jutni. A fesztiválon rengeteg a külföldi, még norvégokkal és amerikaiakkal is találkozott fotósunk. A nap legnagyobb durranását David Getta produkálta, több ezer embert mozgatott meg. David Guetta a világ öt legkeresettebb DJ-je közé tartozik, tavaly már fellépett a zamárdi fesztiválon.

Guettán kívül itt volt még a Neo, Sterbinzky, Ozomatil és a 70-es, 80-as évek sikercsapata, a Kratwerk. A többiről beszéljenek képeink.

Balaton Sound 2009
Balaton Sound 2009
Unger Tamás

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Galéria