Eddig: 1 788 363 / 3 000 000 Ft, 90 támogató. Még5nap.
Légy része az igazságnak!

Kirepülnek, mint a lufik - ballagás Vépen

A vépi Hatos Ferenc Általános Iskola ballagásán jártunk, ahol lufik szálltak a magasba, az iskolából "kirepülő" fiatalokat jelképezve. Képgaléria.

Hagyományosan a kézben tartott lufik madzagának elvágásával bocsátották el az osztályfőnökök nyolcadik osztályos tanulóikat a nagyközség iskolájában. Az elszálló léggömbök az iskolából kirepülő nebulókat szimbolizálják.

Ballagás a vépi Hatos Ferenc Általános Iskolában
Tánczos Mihály

A városi álmokat dédelgető településen a nyáron komoly munkálatok kezdődnek, Vép ugyanis 200 millió forintot nyert az iskola modernizálására. Varga Gyula polgármester az évzárón elmondta, hogy többek között összeépül az eddig különálló két iskolaépület, új közösségi terek jönnek létre és 50 fős számítógépes teremmel is gyarapodnak, de természetesen a nyílászárók és az elektromos rendszer teljes cseréje is megtörténik. A most végzett nyolcadikosok mind továbbtanulnak, mindenkit felvettek az általa megjelölt iskolába.
Negatívumok is szóba kerültek: nőtt az igazolatlan órák és az igazolatlanul mulasztott napok száma, ezt az iskola komoly szankciókkal "honorálta".

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Ballagók 2009