Egy baloldali genetikai csomag gondolatai

Most, hogy Kövér László kutatásai alapján Orbán Viktor közölte a tudományos tényt, miszerint a baloldali gondolkodásnak genetikai alapjai vannak, elgondolkodtam magamon. Illetve gyanús lett előttem apám és anyám.

Persze, jóindulatú voltam, és nem jutott, jut eszembe, hogy csak egy sima zsidózást hallottam. Manapság már ennek is örülni tudok, de félek, a helyzet súlyosabb. Kövér-Orbán komolyan hiszi, amit állít. Akkor vegyünk egy példát, olyat, amit ismerek. Itt vagyok például én.

Nem zsidó, hanem kampós orrú

Gyanús nekem az apám, ahogy minden apa gyanús, akit anya szült. De hadd mondjam meg, a Kövér-Orbán-elmélet ránézve sehogy sem jó, mert az apja horthysta katonatiszt volt, börtönbe is dugták a komcsik, a felesége meg osztrák bárónő volt, aki követve szívét és szerelmét, Magyarországon nincstelenedett el. Anyámra sem jó az új tudományos politológiai nézet, mert ő sima magyar parasztok gyermeke volt, szülei láttak a faluban zsidót, de a nehéz időkben inkább rejtegették őket.

Vagyis nincs abban semmi csodálatos, hogy hagyományaik alapján inkább jobboldali ideológiák vonzották őket. Én viszont baloldalinak hiszem magam, tehát...

Lehet, hogy nem is anyámtól és apámtól származom?! Ha nézem a koponyacsontokat, apám kék szemét, alkatunkat, hát, őszintén, ahogy én is öregszem, egyre jobban hasonlítunk egymásra. Azt, hogy anyám szült, arra meg vannak még élő tanúk.

Nem is magyar, nem is német

Kár, hogy nem értek annyit a genetikához, mint Kövér-Orbán, mert akkor magyarázatot találnék arra, hogyan kerültem a patkányok közé. Annak örültem, hogy Kövér-Orbán szerint ezek a genetikai selejtek nem magyarok, illetve nem tipikusan magyarok, mert ezen genetikai torzulás egész Európára jellemző. Húúú, hát ebbe én már belegondolni sem merek, hogy is tehetném, hisz egy negyed osztrákként hamar eljuthatok Hitlerhez, akiről mindenki azt hiszi, hogy német volt. Fontos lenne egy családfakutatás, ami révén kiderülne, hogy pár száz évvel ezelőtt egy cseh kalapos is volt a családban, aki kucséberként is kereste a kenyerét, vérbűnt követett el a tisztességes keresztényekkel szemben. Ez mindent megmagyarázna, talán.

Akkor is van egy kis bibi. Az a helyzet, nem érdemes hazudni, Kövér-Orbán titkosszolgálata előtt nincs rejtett titok, pont a bárónő nagymami szimpatizált a vörösökkel, rövid ideig még az alakuló kommunista párt tagja is volt.

Hát ez az! Ezekben az arisztokratákban egyszerűen nem lehet megbízni, ez a helyzet. Ahogy Károlyiban sem, gróf létére szétosztotta a vagyonát a hülye lúzerek között. Mind a mai napig sajnálja a nemzet jobbik része, a farkasmosolyú hagyományőrzők, hogy ma már nem lehet őt felakasztani egy akácfára.

Végül is arra a következtetésre jutottam, hogy vagy valóban igaza van Orbán Viktor tudományos teamjének, vagy egyszerűen megbolondultak kattanásig, amit azért is megtehetnek, mert ez már senkit nem zavar Magyarországon.

Ja, még nem tisztáztam az alapaxiómát: szerintem az tekinthető baloldalinak, aki hisz a megtermelt javak igazságosabb elosztásában, a profit mindenható erejével szemben.

És tessék, megint igaz a Kövér-Orbán-tétel, hisz kb. ugyanezt hirdette a jeruzsálemi kommunista rabbi, Jézus is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény

Tovább az oldalra