Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Bana Tibor finoman Ungár Péternek

Nyilván semmi köze a kakaskodásnak ahhoz, hogy mindketten szeretnének az ellenzék jelöltjeként indulni 2022-ben.

Lapunk is foglalkozott Ungár Péter kengurujelmezben csap oda a komolykodó, öltönyös politikusoknak 2020. October 28. 11:54 Ungár Péter Facebook-bejegyzésével, amelyben az LMP-s országgyőlési képviselő meglehetősen ironikus hangnemben kritizálta Bana Tibor és Hende Csaba Vas megyei politikusokat, mondván, túl sokat fényképeztetik magukat öltönyben, fontos emberekkel vagy éppen járókelőkkel.

Eközben ő maga egy kengurujelmezben látható.

Bana Tibor erre a posztra Ungár Péter kengurujelmezben csap oda a komolykodó, öltönyös politikusoknak 2020. October 28. 11:54 válaszolt ma sajtóközleményében, amelyet változtatás nélkül adunk közzé.

Bana Tibor lapunk szerkesztőségében (2020. március)
Kiss Tamás

Úgy tűnik, hogy a 2022-es országgyűlési választás érdekesebb epizódja lesz a Vas megyei ellenzéki jelöltek kiválasztása.


Bana Tibor sajtóközleménye:

A tisztesség útján

Nem kívántam reagálni Ungár Péter néhány nappal ezelőtti bejegyzésére, mert azzal képviselőtársam saját magát minősítette. Az Azonnali megkeresésére azonban válaszoltam a feltett kérdésekre.

Ezúton is köszönöm Varga-Damm Andrea képviselőtársam mellettem való kiállását és elismerő szavait! Az Ungár Péter által több alkalommal használt lejárató kampányok helyett az ellenzéki előválasztási kampánynak arról kellene szólnia, hogy ki miben jobb a másiknál. Mint elmondtam: hitelességemmel, aktivitásommal és kikezdhetetlenségemmel hozzá tudok járulni ahhoz, hogy ellenzéki győzelem szülessen a szombathelyi körzetben is.

Olyan ellenzéki közös jelöltekre van szükség Vas megyében és országosan, akik tisztességesek, nem büntetett előéletűek, nem vádolhatók jogosan fideszes szálakkal, az ellenzéki törzsszavazók mellett pedig a bizonytalanok is tömegesen hajlandók támogatni őket.

Bana Tibor országgyűlési képviselő, a Közösen Vas Megyéért Egyesület elnöke

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra