Beadattam az oltást, ezért levelet kaptam Orbán Viktortól

Folytatják az adócsökkentés politikáját – írja többek között a kormányfő, személyesen nekem.

Az elmúlt napokban kedves olvasóimat többször is szórakoztattam, esetleg untattam, a harmadik oltásom körüli fejleményekkel, Két Szputnyikra egy Pfizer – Beleremegtem az élménybe 2021. October 08. 15:41 és azzal is poénkodtam, hogy sorozat készül, és majd jövök a negyedik oltás sztorijával.

Nos, a folytatás hamarabb bekövetkezett.

Ma éjjel ugyanis, 0 óra 43 perckor levelet kaptam Orbán Viktortól az oltásokra regisztrált e-mail címemen.

Alapból kedves, ha valaki nem tartja be az alapvető illemet a személyes adatokkal, az meg hab a tortán, hogyha ez a valaki a magyar miniszterelnök.

Levelet kaptam a miniszterelnöktől – Tisztelt honfitársam – írja nekem kormányfő.
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A nagyon gyenge lábakon álló alibi az, hogy a kormány állítólag egy konzultáció keretében a járvány utáni életről kérdezte a népet, és most annak eredményéről tájékoztat engem is.

Hogy miért nem elég a tájékoztatáshoz a teljesen és kínosan becsicskáztatott komplett közmédia, az üzemi faliújságokká átalakított megyei napilapok, a közpénzekből szénné támogatott egyéb megszámlálhatatlan sajtótermék, az nem derül ki a levéből, ami úgy kezdődik, hogy

Tisztelt Honfitársam!

, majd tájékoztat „azokról a döntésekről, amelyeket a konzultáció eredményei alapján hoztunk”.

Aztán írnak a hitelmoratóriumról, a családi adóvisszatérítésről, a nyugdíjprémiumról és az adócsökkentésről.

„Nekünk továbbra is Magyarország az első!” – üzeni zárásként Orbán Viktor azon az e-mail címemen, amin regisztráltam oltásra, és nem tudom elhessenteni azt a gondolatot, hogy kezdik a fiúk túltolni a dolgot itt is, ott is, amott is, a mi házunk előtt is.

A levélben egyébként, csak hogy visszatérjünk a sorozat kiindulópontjához, egy árva szó nincs arról, hogy mikor tudom majd normálisan átlépni az osztrák határt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény