Beadattam az oltást, ezért levelet kaptam Orbán Viktortól

Folytatják az adócsökkentés politikáját – írja többek között a kormányfő, személyesen nekem.

Az elmúlt napokban kedves olvasóimat többször is szórakoztattam, esetleg untattam, a harmadik oltásom körüli fejleményekkel, Két Szputnyikra egy Pfizer – Beleremegtem az élménybe 2021. October 08. 15:41 és azzal is poénkodtam, hogy sorozat készül, és majd jövök a negyedik oltás sztorijával.

Nos, a folytatás hamarabb bekövetkezett.

Ma éjjel ugyanis, 0 óra 43 perckor levelet kaptam Orbán Viktortól az oltásokra regisztrált e-mail címemen.

Alapból kedves, ha valaki nem tartja be az alapvető illemet a személyes adatokkal, az meg hab a tortán, hogyha ez a valaki a magyar miniszterelnök.

Levelet kaptam a miniszterelnöktől – Tisztelt honfitársam – írja nekem kormányfő.
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A nagyon gyenge lábakon álló alibi az, hogy a kormány állítólag egy konzultáció keretében a járvány utáni életről kérdezte a népet, és most annak eredményéről tájékoztat engem is.

Hogy miért nem elég a tájékoztatáshoz a teljesen és kínosan becsicskáztatott komplett közmédia, az üzemi faliújságokká átalakított megyei napilapok, a közpénzekből szénné támogatott egyéb megszámlálhatatlan sajtótermék, az nem derül ki a levéből, ami úgy kezdődik, hogy

Tisztelt Honfitársam!

, majd tájékoztat „azokról a döntésekről, amelyeket a konzultáció eredményei alapján hoztunk”.

Aztán írnak a hitelmoratóriumról, a családi adóvisszatérítésről, a nyugdíjprémiumról és az adócsökkentésről.

„Nekünk továbbra is Magyarország az első!” – üzeni zárásként Orbán Viktor azon az e-mail címemen, amin regisztráltam oltásra, és nem tudom elhessenteni azt a gondolatot, hogy kezdik a fiúk túltolni a dolgot itt is, ott is, amott is, a mi házunk előtt is.

A levélben egyébként, csak hogy visszatérjünk a sorozat kiindulópontjához, egy árva szó nincs arról, hogy mikor tudom majd normálisan átlépni az osztrák határt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény